Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Henlo, Henlo újra itt volnék,...

Animefanevör kérdése:

Henlo, Henlo újra itt volnék, van egy ötletem. Szerintetek hülyeség?

Figyelt kérdés
Anime-fanok! Az utóbbi hónapokban nagyon sok kritikát, reakciót, ajánlókat láttam a YouTubeon, Instagramon, Facebookon. Kedvet kaptam és arra gondoltam, csinálnék én is egy YouTube csatornát (mondjuk nagy valószínűséggel sokan hülyének néznek majd), amin ezekhez hasonló tartalmakat (amiket fentebb említettem) raknék fel. A véleményeteket szeretném kérni, illetve hogy milyen nevet adjunk a csatornának. Animékhez kacsolódó bármi jöhet, előre is köszönöm mindenkinek. Sziasztok! :)

2020. jún. 29. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Teljes hülyeség
Nem rossz ötlet
28 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne mások miatt kezdj bele egy dologba. Ha te úgy érzed, hogy lenne kedved belevágni a videókészítésbe, akkor tégy úgy. Ha mások véleményére hagyatkozol, akkor sosem fogsz semmit sem magadtól elkezdeni.

Ez egy olyan döntést, amit saját magadnak kell meghoznod.

Ha úgy érzed, hogy megfelelően össze tudnád szedni a gondolataid és azokat tudnád rendszerezni, hogy egy értelmes, animéről szóló videót elkészíts, akkor vágj bele. Ha nincsen semmi komolyabb ötleted, akkor nem érdemes elkezdened.

Ha számít, akkor én támogatom az ötletedet.

2020. jún. 29. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Legyen a csatornának szerényen az a neve, hogy "nem rossz", a 'nem rossz ötlet'-ből. :)

Vagy Nemrossz Csatorna

Nemrossz Anime

Ajánlott Anime; de lehet inkább jobb lenne ékezet nélküli nevet adni neki.

Animújság:D Ezt most találtam ki, nem néztem meg, van-e ilyen név már valahol:)

De és Ani Mújság -ként szétszedve mégviccesebb; még aranyosabb lenne. :)

2020. jún. 29. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ötlet, mivel nincs sok magyar animés csatorna, de ne bemutatókból álljon a videóid 99%-a, mert abból van elég bőven. Névnek nem muszáj olyat adni, ami az animékre utal. Lehetne az, amit te szoktál használni youtubeon vagy esetleg más oldalakon/játékokon.
2020. jún. 29. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!!

#1 Köszönöm a tanácsot, Arigatou!

#2 Egy zseni vagy komolyan. A névötleteid zseniálisak <3

#3 Köszi a biztatást!!

2020. jún. 29. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezded hajrá hozzá, és majd írd meg, hogy mi lett a neved, hogy tudjalak nézni :)

A tartalomhoz tipp - bár nem tudom, mennyire szükséges: Én olyanokat szeretek nézni / olvasni, amikben úgy kritizálnak, hogy van benne spoiler. Kompromisszumosan a legjobb szerintem, ha fele ajánló, spoiler mentes kritika, a másik fele meg reakció az animében történtekre, a végkimenetelre, stb. Ez csak ötlet, nemtom, hogy te milyet szeretnél.

Név szerintem is valami olyan legyen, ami könnyen megragad az ember fejében, de nem kell feltétlen az animékhez kötődnie.

2020. jún. 30. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá én támogatlak! És majd szívesen megnézném a videóidat
2020. jún. 30. 18:35
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 Ugyanezen gondolkodom, és ki fogom írni a csatorna nevét amint kész lesz.

#6 Szólni fogok ezen a honlapon 😁

2020. júl. 1. 11:36
 8/10 A kérdező kommentje:
De még mindig a néven gondolkodom...
2020. júl. 1. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hali (mint halihó) Anime.

Vagy összekombinálva: Hanimelihó :):)

Animajánló

Animajánlat

Animét nézek -is jó lehet szerintem egy csatornának

Anime Tasak:D:D:D Ez jó, és ebben nincs hosszú ékezet, ezt külföldről is tudják nézni; mondjuk amúgyis ha beírnának valamit röviddel, kidobná a hosszúval írt verziót is; tehát, ha ekezetek nelkul keres rá valaki valamire, akkor attól még megtalálja az ékezetes nevet is a kereső. :) De szóval, Anime Tasak az szerintem jó lenne. :)

2020. júl. 1. 15:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, #9!
2020. júl. 1. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!