A Code Geass hányadik rész után kezd el az a fantasztikusan jó anime lenni, amit mindenki imád?
Hát nem tudom, gyerekek, eljutottam most odáig, hogy végignézzem az első évadot, és nálam ez eddig olyan 5,5/10 pontot ér, baromi repetitív volt nekem és kissé hatásvadász is, úgy éreztem, hogy nagyon rámentek helyenként a látványosságra, a cselekmény meg alig haladt egyről a kettőre, maradtak megválaszolatlan kérdések a végére. Voltak karakterek, akiket egész jól kibontottak, illetve tanulság is, ahogy már írták, erkölcsi témában főleg. De én abszolút nem érzem úgy, hogy szegényebb lett volna az életem bármivel, ha nem látom a Code Geasst. Ettől függetlenül ha valakinek tetszik, tetsszen.
Köszi a válaszokat, lehet, hogy majd végigtolom a második évadot is, hogy legalább lezárást kapjak, ha már eljutottam idáig.
Ilyen alapon a Death Note is repetitív :D
Nem kell, hogy tetsszen a CG, de azért nem kell ilyen mondvacsinált kifogásokkal jönni. Amit te repetitívnek gondolsz a történetvezetést illetően az a Death Note-ra is simán jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!