Boruto, film vagy sorozat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most fejeztem be a shippuuden évadot(+a filmeket) és az lenne a kérdésem hogy a Boruto-t a filmjével vagy magával a sorozatával kéne el kezdenem hogy történetileg haladjak? Mármint a film maga mennyire spoiler-es a sorozatra nézve? Vagy a sorozatból melyik rész után lenne érdemes a filmet megnéznem ha jobb lenne nem azzal kezdenem?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm. Illetve elnézést ha nem a legpontosabban fogalmaztam meg a kérdést, de remélem érthető hogy mire gondoltam. :)
2020. jún. 23. 11:18
1/5 anonim válasza:
Nem láttam egyiket sem, de józan paraszti ésszel én azt mondom, hogy a filmmel érdemes kezdeni. Két évvel korábban jelent meg mint a sorozat, gondolom nem véletlen. Így látatlanban szerintem a film csak egy kis bevezető, amiben megismerjük az új karaktereket.
2/5 anonim válasza:
A film kb az 50. és a 66. rész közti epizódokat tartalmazza(azaz a chunin vizsgát), nyilván rövidített formában és nyilván némi felvezetőként az első 50 részből is tartalmaz jeleneteket.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, hát úgy látszik hülyeséget mondtam, bocs.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat.
Ui: 1. válaszoló ne aggód ezen. Én sem tudtam hogy hogy van, ezért is kérdeztem hogy melyikkel érdemesebb. :)
2020. jún. 23. 21:24
5/5 anonim válasza:
A sorozattal érdemes kezdeni, de a filmet akár ki is hagyhatod. Ugyanazt látod, csak egy kicsit másképp. Viszont a sorozatban több időt szánnak a fontosabb jelenetekre, és a harcok is látványosabbak. Persze ha lesz időd és kedved, mindenképp nézd meg a filmet is, megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!