Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik az az anime amit...

Melyik az az anime amit újranéznétek úgy,mintha még sose láttátok volna?

Figyelt kérdés

(Úgy értem,hogy úgy néznéd meg az animét mint amikor elsőre nézted,remélem érthető:D)

Nekem a Death Note,sajnos amikor először néztem akkor valaki durván lespoilerezte,de attól még nagyon szerettem csak úgy elég ratyi volt,hogy tudtam mi lesz.

2020. jún. 17. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

happy sugar life

akuma no riddle

strawberry panic

love live school idol project

koisuru asteroid

maria-sama ga miteru

Szóval azok az animék, amiknél a spoilerek nem zavaróak. Legalábbis nem túlságosan.

2020. jún. 18. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Dororo

Fullmetal Alchemist Brotherhood

Ansatsu Kyoshitsu

Fukumenkei Noise (az anime elég befejeztlen, szóval elolvastam a mangát is, ameddig volt angolul)

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o Kazarou (movie)

2020. jún. 18. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Steins;Gate
2020. jún. 18. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A Steins;Gate-et mondanám én is. Az az anime olyan libabőr élményeket okozott nekem, hogy sajnos azt már soha többet nem fogom átélni (legalábbis ennél az animénél nem. Sok animét láttam már, de eddig ez váltott ki belőlem ilyen orgazmus közeli érzéseket eddig.), ezért nagyon örülnék neki, ha elfelejthetném és újranézhetném, hogy újra és újra átélhessem.
2020. jún. 19. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Beastars
2020. jún. 24. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Banana Fish meg Naruto (mind a kettőből egy csomó spoilert hallottam/láttam :"( )
2020. jún. 25. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!