Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik volt az első animétek?

Melyik volt az első animétek?

Figyelt kérdés
A leges legelső anime amit valaha láttam a dragon ball volt még az animaxon,de amúgy az az anime amit elsőnek végig is néztem a noragami volt.

2020. jún. 15. 16:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Pokémon, habár nem néztem végig, nem kevés időmet foglalta le.
2020. jún. 15. 16:18
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú! Talán a Panda maci kalandjai olyan 3-4 éves koromban.

Sorozatból talán a Csip-csup csodák, vagy a Maja a méhecske. Nehéz már visszaemlékezni rá ennyi év után. Persze, egyikről sem tudtam akkor még, hoy animék. XD

2020. jún. 15. 16:24
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a Dragon ball, vagy a Pokemon. Őszintén nem emlékszem már melyik volt előbb, de mindkettő azidőtájt jött be Magyarországra, amikor kisiskolás voltam. És hát persze mindenki meg volt bolondulva értük, hol a DB kártyákat, hol a Pokemon tazokat cserélgettük.
2020. jún. 15. 17:17
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Pokémon és Inuyasha.
2020. jún. 15. 18:43
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Pokémon és Dragon Ball közül amelyik hamarabb megjelent itthon tévéműsorban.
2020. jún. 15. 18:59
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

Már nem emlékszem pontosan melyik volt az első, de kicsiként emlékszem, hogy láttam részeket a Narutóból, Inuyashából, Kaleido sztárból és a Kilariból.

Amit először leültem végignézni úgy, hogy tudtam, hogy animét nézek, az az eredeti Naruto volt, mert úgy kb 12 évesen feltörtek a régi emlékeim valami pattogós kis szöszi nindzsáról, és kíváncsi voltam, mi a fene is volt az. :D

2020. jún. 15. 19:52
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Pokémon volt az első, aztán a Digimon, ezeket még gyerekként néztem.

De az első, "tudatos" animém a Ghost in the Shell volt, amit felnőttként megnéztem.

2020. jún. 15. 21:13
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Sailor Moon

Még kicsi voltam, a 14 évvel idősebb nővérem pedig imádta, és ő tudta kapcsolni a TV-t, így azt kellett nekem is nézni. Közben pedig megszerettem. A mai napig a legnagyobb kedvencem.

Mi még a régi német RTL II csatornán (egy bekarikázott pause jel volt a logoja) néztük (szóval egy szót sem értettünk), amit a régi, két piros gombbal rendelkező, barna dobozos, úgynevezett "kattogtatós parabola forgató"-val kellett kikeresni.

2020. jún. 15. 22:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

DICE – A mentőcsapat

5 éves voltam

2020. jún. 15. 22:25
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Animaxon a Slayers, Nana, Kukucska Kalandjai - ekkor lehettem 8-9 éves.

12 évesen pedig tudatosan megnéztem a Kimi ni Todoket, Toradorát, Ghost Huntot, Special A-t stb.

Nehéz egyet mondani, mivel ezeket mind párhuzamosan néztem a többivel.

2020. jún. 16. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!