Mennyire jó a Death Note szinkronja?
Figyelt kérdés
Inkább a szinkront vagy a feliratot javasoljátok? Mert egyik barátom mondta, hogy tök poén volt szinkronnal néznie. Szerintetek jó volt?2020. jún. 12. 08:42
1/13 anonim válasza:
Felirattal ajánlom. Fényévekkel jobb.
2/13 anonim válasza:
Mindenképpen a felirat. Viszont az is tény, hogy a magyar szinkronok között az még egy jobb minöségünek számít.
3/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :D
2020. jún. 12. 09:26
4/13 anonim válasza:
Inkább ne akard tudni, milyen pocsék. Inkább felirattal nézd, az az igazi! A magyar szinkron képtelen visszaadni az élményt.
5/13 anonim válasza:
Semmiképpen sem ajánlom a magyar szinkront, mivel ennél az animénél (is) borzalmas.
Ráadásul Rem hangja is férfi a magyar szinkronban, ha nem csal az emlékezetem...
6/13 anonim válasza:
én régen szinkronnal néztem meg,de mindenképp újrakell nézzem felirattal. a magyar anime szinkronok amúgy is elég gyengék.
7/13 anonim válasza:
6-os: Főleg azok, amiket az Animax csinált. Anno az M1, M2, RTL Klub és még az A+ is tudott minőségi, értékelhető szinkront csinálni. Bár egy-két vadhajtás (Sailor Moon, Tokyok Mew Mew, Yu-Gi-Oh) azért előfordult, de nem ilyen nagy számban, mint mikor az Animax kezdte a pályafutását.
8/13 anonim válasza:
Egyik legjobb magyar szinkronos anime, két karakter kivételével (Near, Rem) senkinek nem rontották el a hangját.
9/13 anonim válasza:
Szerintem Szinkronnal a legjobb. Light hangja szerintem kiválóan passzol, ahogy a többi karakterhez, valamint így jobban érthető. Ha felirattal néznéd megbánnád, mert nagyon odafigyeltek a szókincsekre, melyek elhagyják a karakterek száját. Oké, mint minden szinkronos animében, van baki, de ettől eltekintve érdemesebb a szinkronra hagyatkozni a jobb átláthatoság, és fogalmazás miatt. Nem bánod meg
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz szinkronnal, bár tény, hogy Rem hangjánál nem tudom mit gondolt a szinkronstúdió.
És igen, sajnos nem csal az emlékezeted #5, tényleg férfi hangja van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!