Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik az az anime karakter...

Melyik az az anime karakter akit ki nem állhatok?

Figyelt kérdés
Nekem túl sok van,hogy felsoroljam.

2020. jún. 8. 13:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Asta (Black Clover)

Az a folyamatos rikácsolás az őrületbe kerget.

2020. jún. 9. 07:25
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Van elég sok, de akiket legjobban:

Judar (Magi)

Kouta (Elfen Lied)

Zao (Hanasakeru Seishounen)

Aki Myojin (Amai Choupatsu: Watashi wa Kanshuu Senyou Pet)

Sasuke (Naruto Shippuden)

Chiaki és Shouta (Sekaiichi Hatsukoi)

Yunoki Azuma (Kin'Iro no Chord: Primo Passo)

Endo Shouji (NANA)

Filo (Tate no Yuusha)

2020. jún. 9. 08:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Ryo - Devilman Crybaby
2020. jún. 11. 11:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Taiga - Toradora

Yukiteru - Mirai Nikki

2020. jún. 11. 19:40
 15/24 anonim ***** válasza:
16%

Kiégek ezeken a kommenteken. Persze, nincs olyan ember, aki ne találkozott volna valamelyik animénél olyan karakterrel, akit ki nem áll, de könyörgöm, az itteni kommentek 90%-nál a főhőst utáljátok! Akkor mi a f.sznak nézitek?

Nyugodtan le lehet pontozni, csak valaki légyszi magyarázza el ezt a fajta logikát...

2020. jún. 11. 22:03
 16/24 A kérdező kommentje:
#15 nekem is volt olyan anime amiben annyira nem kedveltem a főhőst,de mégis megnéztem az animét,mert az anime maga érdekes volt. volt olyan is,hogy nem néztem végig,pont ez miatt. te se tudhatod,hogy ők végignézték volna-e az egész animét.
2020. jún. 11. 22:28
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
#15 Persze, hogy a legtőbben a főhőst utálják hisz senki más nem érdekel senkit a legtöbb animében. A mellékszereplők közel sincsenek olyan jól felépítve személyiségben hogy utálni lehessen őket. Mellesleg ha valaki képes vagy 15 karaktert is felsorolni fejből és szimplán rámondani, hogy utálja az csak szeret utálkozni. Másért nem tudom elképzelni mért nem tudja csak elengedni a dolgokat. Én speciel Asta-t írtam a Black Clover animéből mert ki nem állhatom az ordibálását. Nem is néztem végig, kb. a 10. résznél abbahagytam de havalaki utál valamit és mégis foglalkozik vele az vagy tsundere vagy agybajos (a kettő nem zárja ki egymást). A végére eléggé elvesztettem a fonalat de a lényeg hogy szomorú mennyire szeretnek az emberek utálni dolgokat.
2020. jún. 11. 22:52
 18/24 anonim ***** válasza:
26%

Arról már ne is beszéljünk, hogy "a főhős nyápic/gyenge/idegesítő" egy gyakori húzás az animéknél, mert annál hatásosabb a karakterfejlődése, csak egy csomó néző ezt már nem várja ki, hanem 2 rész alapján lefikázza.

Mellékesen aki Filo-t utálja a Tane no Yuusha-ból, az egy igazi agyhalott gyökér! Ritkán mondok ilyen nyíltan valakire, de az az anime legalább 5 olyan karaktert tartalmazott, akit élve megnyúznék és felakasztanék, és pont az egyik legaranyosabb karaktert kell utálni? Gyakorlatilag gyerek, tehát még ha van is hibája, akkor sem lehet okolni érte!

2020. jún. 12. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

A karakterek fontos elemei egy animének,de nem az egyetlen ami miatt az ember rászánja magát egy anime megtekintésére

Mondok egy nem anime pédát: Breaking Bad az emberek szerintem nagy része ki nem állhatta Skylert(aki igencsak fontos karaktere a sorozatnak) de ettől függetlenül az érdekes sztorival és a jó karakterfejlődésekkel sok embernek ennek ellenére is kedvencévé vált a sorozat.

2020. jún. 12. 00:08
 20/24 anonim ***** válasza:
69%

Kimondta, hogy mind végignéztük?

2020. jún. 12. 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!