Igaz,hogy a naruto egy yaoi animének készült?
Figyelt kérdés
Már rég hallottam,hogy amúgy egy yaoinak készült,de az író shounenre változtatta,mert abból több pénzt tud kapni? Ha hülyeséget mondok akkor szóljatok:'D2020. jún. 6. 19:10
1/11 anonim válasza:
Mondanak róla mindenfélét, de én is úgy tudom, hogy eredetileg SasuNaru témájú lett volna, de hallottam azt is, hogy Sasuke eredetileg nem is szerepelt volna a történetben, igazából a fanok úgy igazítják az igényeikhez az egész történetet, ahogy ők jónak látják, legalábbis ezt vettem észre, amióta benne vagyok a fandomban. :D
2/11 anonim válasza:
Eredetileg úgy volt hogy Naruto a Kyuubi fia lett volna.
3/11 anonim válasza:
Először is elkerülendő bármilyen irányú vádaskodást leírom, hogy nem szeretem a Narutot, szerintem a fillerektől eltekintve is maximun közepes a legjobb részein.
Ami a kérdés témáját illeti, az író Masashi munkásságát elnézve ezt az "eredetileg yaoinak szánták" témát szinte biztos csak a vérhaterek terjesztették, hogy letörjék a vérfanok szarvát.
4/11 anonim válasza:
Bár kifejezetten utálom a Narutot, de nem hiszem, hogy yaoinak készült volna eredetileg. Nem vagyok vérhater amúgy, csak szimplán egy rettentően túlértékelt, túlhype-olt mangának/animének tartom.
5/11 A kérdező kommentje:
én még nem láttam a narutot,nem is nagyon tervezem megnézni,csak hallottam valahol és megakartam bizonyosodni,hogy amúgy igaz-e a pletyka.
2020. jún. 6. 21:29
6/11 anonim válasza:
Igen en ugy hallottam hogy eredetileg SasukexNaruto lett volna de a fanok leszavazták hálistennekxd
7/11 anonim válasza:
Valahogy kizártnak tartom. Az írója még egy normális romantikus szálat sem tudott beletenni, nem hogy yaoi-nak megírni. A többi munkájából kiindulva pedig nincs fétise. (szeretem a yaoi-t, úgy mondom). Valószínűleg valaki kitalálta, fórumokra kikerült, majd addig fordítgatták egyik nyelvről a másikra + pletykaterjedés, hogy idáig ferdült a valóság.
8/11 animefanevör válasza:
Nem hiszem, hogy yaoinak készült, hiszen Sasuke az író elmondása szerint eredetileg benne sem volt a storyban.
9/11 anonim válasza:
Nem. Valaki többet lát bele Naruto es Sasuke testvéri szintű szeretetébe, mint kellene. Nekem sehogy sem jön képbe a romantika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!