Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a fujoshikról?

Mi a véleményetek a fujoshikról?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem a gyomrom forog amikor meglátom,hogy mennyire sok embernek fétise más embereknek a szexualitása. De szerintem ez személytől függő,hogy ki mit gondol róla :)

2020. jún. 6. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak fantáziálgatás, amivel a fujoshik senkinek nem ártanak.
2020. jún. 6. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Ha nekik ez tetszik, hát legyen. DE ne tolják a képembe, ne akarjanak rávenni, hogy én is ezt szeressem.
2020. jún. 6. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, ameddig képesek elválasztani a valóságot a fikciótól addig szerintem nem ártanak senkinek.

Itt van ez a kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1052..

Ő az a fujoshi, aki nem képes elválasztani és ezzel erősen árt a melegtársadalomnak.

2020. jún. 6. 13:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem ártanak senkinek,de már páran megszállotjai a bxb kapcsolatoknak és valamikor olyan shippeket kreálnak amik amúgy illegálisak (hogy példának mondjak valamit,akkor a bnha fandom egyik része) és ezt nagyon nem bírom és sokszor túlszexualizálják az amúgy nem yaoi animéket is.
2020. jún. 6. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Wtf, mi az, hogy egy ship illegális?
2020. jún. 6. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
3-mas: Jaj, igen az a tag enyhén kettyós. Direkt szítja a feszültséget a hülyeségeivel.
2020. jún. 6. 13:50
 7/12 A kérdező kommentje:
5. Amikor egy kiskorút egy felnőttel shippelnek.
2020. jún. 6. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ hány éves a kiskorú. Mert ha még nincs 14 éves, az pedofíliának minősül.
2020. jún. 6. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy attól, hogy fiút fiúval shippelsz egy animében, nem leszel fujoshi. A fujoshi kifejezetten a yaoi rajongó lány, az egy kicsit más.
2020. jún. 6. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak nem nagyon fiatal kiskorúról van szó (pl 4-13), én ebben sem látok problémát. Őszintén szólva amikor shippeket találnak ki, nem hiszem hogy belegondolnak abba hogy melyik karakter ténylegesen hány éves. Ott nem a karakter életkorát veszik figyelembe, csak a karakterjellemzőiket, a köztük lévő viszonyt/dinamikát, vagy szimplán azt hogy mennyire "illenének össze", vagy ezt sem, csak azt hogy nekik tetszik ez a párosítás.

Amúgy én követem a BNHA-t és a fandom megmozdulásait is pl instagramon, de még nem láttam kiskorú-felnőtt shippet.

De ennyi erővel azt is lehetne utálni, hogy az Inuyasha fandom fele shippeli Sesshomarut Rinnel, pedig Rin egy kislány... :)

2020. jún. 6. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!