Tudnátok jó, és régi animéket mondani?
Blue gender, Yuyu Hakusho, Naruto, Yugioh, Death note, Jigoku shoujo, Inuyasha. Ezeket láttam már, anno gyerekkoromban jetix után esténként én is ezeken nőttem fel. Olyan animéket keresek, amik hasonlóan izgalmasak, lehetőleg nem több száz részesek, és régi grafikája van. Nekem ez a one punch man, jojo bizarr adventure és az ilyen újabb jobb grafikával rendelkező animék nem annyira tetszenek már. Igazából a yuyu hakushonak tetszik a legjobban. Én ha animét nézek, nekem ez fontos. Szóval tudnátok ezeknek a kritériumoknak megfelelően tippeket adni, mit nézzek :D?
Jó anime horrorok is jöhetnek. Ott a grafika már nem számítana, csak, hogy jól befosasson :D
Tokyo Ghoul (Van 2 ova, meg a Tokyo Ghoul: re a fojtatása)
Angels of Death (nehéz megtalálni, de nagyon jó)
Aot (az alap)
BNHA (ez is)
Avatar: Aang legendája (nagyon izgalmas, a négy évad után van egy folytatás más szereplővel, de nem tudom, hogy azt meg akarod-e nézni, én pl csak az első néhányig bírtam, mert utána nincs meg az a hangulata)
Most így kapásból ezeket tudom
Ayashi no Ceres
Fushigi Yuugi
X
Flame of Recca
Slayers
Monster
Vampire Princess Miyu
Yami no Matsuei
Trinity Blood
Chrno Crusade
Red Garden
Rozen Maiden
Weiss Kreuz
Mert megérdemled. Nem régi animéket írtál, de még csak különösebben jókat sem, az Avatar meg ráadásul nem is anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!