Szerintetek mennyi az esélye hogy meg lesz tartva az idei nyári MondoCon?
Figyelt kérdés
Tudom, augusztus 22-23ra tették át de így is félek hogy nem lesz megtartva aztán meg hiába készülök:(2020. máj. 22. 19:02
1/4 Purrincess Noire válasza:
Így több esélyt látok arra, hogy megtartsák. Bár most kellene vigyázni arra, hogy csökkenjen a vírus és ne legyen több megfertőződés. Mondjuk én egy kicsit tartok attól, hogy most majd mindenki megindul mindenhova és még jobban elterjed. Azért remélem, hogy lesz MondoCon, én is nagyon várom már. Reméljük a legjobbakat! UwU
2/4 anonim válasza:
Sajnos ez kétesélyes, nem lehet biztosat mondani :/
Bárcsak én is mehetnék egyszer :C
3/4 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni. De ahogy én azt látom hogy, csak kisebb rendezvényeket fognak megtartani (HA lehet). A mondokon meg már nem nevezhető a kicsi inkább a közép és a nagyba tartozik véleményem szerint.
De én is örülnék ha csalódnék ebben.
4/4 anonim válasza:
Vagy lesz, vagy nem. De én remélem, hogy igen. Szerintem nagy az esélye, hogy lesz. Augusztus 15-e után már lehet 500 főnél nagyobb rendezvényeket is tartani majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!