Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyi az esélye, hogy lesz...

Purrincess Noire kérdése:

Mennyi az esélye, hogy lesz 2.évada a Psychic Princess című kínai animének?

Figyelt kérdés

Ma fejeztem be ezt az animét és rendkívül megtetszett. A vége, pedig egyáltalán nem olyan, mintha lezáródna a sztori. Mennyire érdemes reménykedni, hogy esetleg folytatják?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. máj. 13. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Hát, egy képregény alapján készül, ami tovább viszi a történetet. Szerintem készül belőle folytatás, mert teljesen lezáratlan az egész, sőt, most kéne beindulnia igazán.
2020. máj. 13. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Semmi sem garantált, első. Nagyon sok anime adaptáció reklámként szolgál az eredeti képregénynek, és sokszor nem folytatják őket az első évad után.

Ha nagyon sok pénzt keresett, akkor nagyobb az esély, de csak a befejezetlenség nem garantálja a folytatást.

2020. máj. 13. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az, hogy magyarul fent van a képregény, gondolom esélytelen. Angolul esetleg hol lehet fent?
2020. máj. 14. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Sehol sincs japánul? A kínaiak is ilyen jó minőségű animére képesek ?
2020. júl. 13. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyi,kérdező.Én úgy hallottam,hogy 2022 októbere,novembere lesz a várható kijövetel
2021. júl. 24. 02:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Fuuu, az király lenne!
2021. aug. 1. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha valakit esetleg érdekel update :)

[link]

ápr. 1. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!