Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kamisama Hajimemashita-hoz...

Kamisama Hajimemashita-hoz hasonló animék?

Figyelt kérdés

Egyszerűen annyira tetszett, hogy már 2x is végignéztem!

Leginkább a poénok és az erős szerelmi szál tetszett benne a legjobban.:)

Tudtok hasonló animéket ajánlani?^^

2020. máj. 8. 21:36
 1/3 anonim válasza:
100%

A Otome youkai zakuro(angolul Girl démon zakuro)-ban van ilyen "szellem"-mek,Soredemo sekai wa utsukushii,Kaichou wa maid sama (Az elnök egy cseléd lány), Inu x Boku SS, ‌Prètear, Magic kyun! Renaissance,Skip beat!, Brothers Conflict, ‌Shugo Chara!, Sailer moon,‌ Hakushaku to yousei(Count and fairy),‌ Kamigami no asobi, Akagami no Shirayuki-himeu (Snow white with the red hair)‌, Akatsuki no Yona ( Yona of the Dawn), Amnesia, Paradise Kiss, Mikakunin de shinkoukei ( Titkos eljegyzés), Bonjour koiaji sweet love patisserie

‌Orange, Tonari no kaibutsu-kun (My Littke monster),Kishuku Gakkou no Juliet,Fruits Basket‌,Special A, Lovly complex, Toradora,Ouran Hight school host club,Norn9 norn+nonetto, Watashi ga motete Dousunda (Kiss him, not me),

‌Nil admirari no tenbin, Plunderer, Hitsugi no chaika, Kobato, Inari, Kon kon, Koi Iroha, Sankarea, Gekkan shoujo nozaki-kun (Havi lányok Nozaki-kunja)Dance with Devils (Tánc az ördögökkel), Yumeiro patissiere, Yosuga no Sora, Sukitte ii no (Say "I love you"), Shingeki no bahamut virgin soul, Itsudatte bokura no koi wa 10 cm datta, Hanasakeru seishounen, Ookami shoujo to ouji (Wolt girl and the black Prince), Mahoutsukai no yome, Phantom in the Twilight, Spiece & Wolf, Ao haru ride, Chihayafuru, Neo angelique abyss, Hana yori dango, Itazura na kiss, Nijiro days, Wedding peach, Peach Girl, Midara na ao chan temporada, Meiji tokyo renka, Sengoku night blood, Yamato nadeshiko shichi henge, Hanasaku iroha, Cardcaptor sakura, Kiniro no corda:Pio mosso,‌Kiniro no corda: blue sky, Fushigi yuugi, Koi suru tenshi angelique, Kamichama karin, Sugar sugar rune, Kimi ni todoke, Gakuen Alice, Aikatsu stars, 100 sleeping princes & the kingdom of dreams, Dame x prince anime caravan,

‌Romeo x Juliet, Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru, Ginban kaleidoscope, Bokura ga ita, Hatsukoi monster, Marmaleda boy, Aishiteruze baby. Ezeket láttam, és tetszette, remélem tetszeni fognak neked is. Szólj, ha érdekelnek a yaoik, shonen aik, vagy a kínai "animék", mert abból is tudok nagyon jókat. Te egyébként honnan tudtad megnézni a Kamisama hajimemashita-t,mert én sehol sem találtam. Remélem tudtam segíteni.

2020. máj. 9. 11:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Váóó*-* Köszönöm szépeeen:)
2020. máj. 9. 14:16
 3/3 anonim válasza:
100%
#1 Már indavideon neg lehet nézni
2020. jún. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!