Tudnátok ilyen animéz irni?
Olyan nem nagyon van, ahol már az elején is együtt vannak, csak talán az Asagao to Kase-san (Szerintem ez nagyon aranyos és nyugott.)
Deee egyéb shoujo ai/yuri:
Citrus (remek anime nem tagadom, de egy kicsit több romantika lehetett volna azért. 😂)
Yagate kimi ni naru/Bloom into you (romantikus, aranyos és shoujo ai. Kell több? :D)
Strawberry Panic (ez egy elég nyugott és lassú anime. Időbe kerül, amíg eljutnak az első csókig, de szerintem megéri várni.)
Maria-sama ga miteru (szerintem a 4 évadban (~38 rész) max 2 csók volt (az is csak visszaemlékezésben hehe), de én nagyon szeretem ennek ellenére)
Aoi hana (lassú és nehézkes, nekem nem igazán tetszett.)
Sakura Trick (kicsi komikus, de tele van csókokkal)
Netsuzou Trap (ecchi)
Shoujo sect (hentai)
Sono hanabira ni kuchizuke wo (hentai)
Happy sugar life (lolicon,horror,yandere)
Kannazuki no miko (bár van benne fiú főszereplő, de azután, hogy végignéztem egyértelművé vált számomra, hogy shoujo ai.)
Valkyrie drive: Mermaid (ecchi)
Akuma no riddle (horror és csak minimális a shoujo ai, de azért jó. Meg Haru-chan olyan kawaii. 😅)
Tekintve, hogy nem ismerem az ízlésed elég vegyes lista lett, csak annyi a közös bennük, hogy mindegyik shoujo ai/yuri. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!