MessorKing18 kérdése:
A narutóval kapcsolatban lenne pár kérdésem. Hogy 220. részig magyarul néztem, És a 221. résznél meglepődtem, Mi történt?
Figyelt kérdés
Hogy 220 és 221-edik rész között akkora a váltás hogy egyáltalán nem tudom most követni.
Hogy mi volt, mi a fene?
Hogy miért volt Tsunade kómában?
Ki az a pein.. vagy ki.
A válaszokat előre köszönöm.
2020. ápr. 21. 22:10
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még valami amit elfelejtettem,
Sokan monták fél mondatokban hogy Naruto és hinata össze fog jönni.
És hogy az real? vagy csak fan fiction?
2020. ápr. 21. 22:12
2/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy a Naruto Shippuuden 221. részét kezdted el? A sima Naruto 220-nál véget ér, után jön a Naruto Shippuuden ami már csak felirattal van.
3/8 anonim válasza:
Az hogy összejönnek-e az SPOILER!!
De amúgy tényleg összejönnek.
4/8 A kérdező kommentje:
kedves 2# lehet.
Köszönöm :)
2020. ápr. 21. 22:41
5/8 anonim válasza:
sőt gyerekeik is lesznek,sőt Boruto az ujabb,azokba a gyerekeik szerepelnek
6/8 anonim válasza:
Elég rendesen átugrottál 220 részt :D
7/8 anonim válasza:
SPOILER!!ÉN SZÓLTAM...igen igaz hogy hinata és naruto összejön, de lesznek még cuki párok, pl sakurával, inoval meg ilyenek...
8/8 anonim válasza:
Tök jó, hogy lespoilereztétek neki az egészet. Remélem nem olvasta el a fenti hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!