LuffyAce kérdése:
Tudtok ilyen animéket?
Figyelt kérdés
Olyan animét keresek amelynek a világa úgy működik mint egy játék, úgy értem, hogy szinteket lépnek, fejlődnek és feloldanak képességeket, lehetőleg fiú főszereplővel. Mint pl:Douluo Dalu(bár ez kína,nekem nincs vele gondom, nagyon tetszett) vagy pl még a Danmachi,Sao, szóval ezekhez hasonló animét keresek, Lehet Isekai abból talán több van. Még láttam egy pár ilyet nem tudom mindet felsorolni de szívesen várok minden ötletet, előre is köszönöm2020. ápr. 11. 01:06
1/10 A kérdező kommentje:
Azt,hogy lehet Isekai az úgy értettem, hogy ez a világ működése mint játék megmaradjon csak lehet olyan Isekai amiben a főszereplő valahogy át megy egy ilyan világba.
2020. ápr. 11. 01:18
3/10 A kérdező kommentje:
Láttam már de azért köszönöm, van még más ötleted esetleg?
2020. ápr. 11. 08:42
4/10 AlegnagyobbNarutofan válasza:
Dan Machi. Most felkapott, mindjárt jön az új évad.
7/10 anonim válasza:
Tate no yuusha no nariagari, Tensei shitara slime datta ken,illetve ha érdekel ennek a műfajnak a paródiája, akkor ott a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,sajnos ezeket mind láttam. Ha van még hasonló amit tudtok nyugodtan írjátok le,köszönöm :)
2020. ápr. 13. 22:30
9/10 Anime13 válasza:
Esetleg a Btooom! vagy a Darwin's Game. De hasonló még a Classroom of the Elite szerintem.
10/10 anonim válasza:
Youjo senki: háborús, és újraéledős, de jó anime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!