Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Darwin`s Game tényleg 4K UHD...

Darwin`s Game tényleg 4K UHD felbontásu?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 10. 20:07
 1/4 A kérdező kommentje:

nem csak 1080p ben vannak? akárhol néztem hogy vanne nagyobb felbontásu rész egy animénel se volt.

én egy animet se látttam még hogy 1080p nél nagyobb lene

2020. ápr. 10. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak programok amikkel fel lehet javítani a minőségét. Nekem is van pár animém (még 2000 előttről), ami fel lett javítva 480p-ről 4k-ra (eredetileg 480p-ben gyártották le). És nem kizárt, hogy van sok 4k-s anime alapból, manapság, meg főleg. Pl a Your name című animéből is van 4k-s változat, de láttam már a fma-ból is 4k-t.
2020. ápr. 12. 04:17
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom
2020. ápr. 12. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Anime sorozatok sosem készülnek 4K-ban, pusztán TV verzióra gyártják, ami 720p vagy kisebb. Minden más csak utólagos digitális scale hatása.

Például játékokban állíthatod bármilyenre a felbontást, attól még ugyanazt a textúracsomagot használja.

Illetve műveket még ki szokták adni Blu-Ray verzióban (1080p), amiben javítanak is a minőségen, vagy kulcskockákat cserélnek, de nem forgatják le elejétől az egészet.

2020. ápr. 12. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!