A boku no hero academy anime hány évados lesz?
Ameddig a manga megy. Szerintem még elég sok van belőle.
Az is lehet, hogy 8 évadja is lesz az animének.
Hát, nézzük! Mivel úgy tűnik ez az új "nagy shounen", ami nagy nehezen, de végül kitudta tölteni a nagy sikerű Naruto, (meg Bleach) után maradt űrt, így várhatóan a képregénynek egyhamar nem lesz vége. Kizárt, hogy az újság mostanában elengedje. A történet sem indokolja hogy a közel jövőben vége legyen, hiszen a diákok épphogy csak most fogják befejezni az első évet a sztori szerint és ez a képregény biztos, hogy minimum addig fog tartani, amíg legalább 18 évesek nem lesznek és kijárják a középsulit, sőt lehet látunk még pár évet a későbbiekből is, ha máshogy nem, de legalább elmondva. (Ugyanis a történet egész narrációja arra épít, hogy ez amit látunk, tulajdonképpen Deku visszaemlékezése, egészen a kezdetektől a hőssé válásáig. Az animében hallhatóan már felnőttként meséli a történteket...)
Tehát most tart a képregény a 268. fejezetnél, és még nem ért véget az első év, csak most fog. Ebből kilehet következtetni, hogy a képregény várhatóan legalább ugyanolyan hosszú lesz, mint a Naruto vagyis 700 fejezet körüli (ha nem hosszabb és inkább One Piece lesz belőle...), mondjuk kb. 750 fejezetes lesz.
Vagyis átlag kb. 250 fejezet alatt járnak ki egy évet.
Na mármost, a 4 évad 190 fejezetet ölel fel a képregényből, tehát mondhatjuk, hogy évadonként kb. 50 fejezetet dolgoznak fel, ebből kilehet következtetni, hogy kb. 15 évados lesz összesen a Boku no Hero Akademia, ha végig megcsinálják animében. Ha kicsit sokat is számoltam rá, (bár kétlem, szerintem teljesen reális a 700-750) mindenesetre egy 500 fejezetet simán kinézek ebből a történetből, vagyis senki ne lepődjön meg, hogy összesen legalább 10 évados lesz ez az anime sorozat, ha végig feldolgozzák a képregényt. Ezen a történeten megint egy generáció fog felnőni, ugyan úgy, ahogy az elődjein. (Dragon Ball, Bleach, Naruto stb...)
Nem tudom, hogy még minig érdekel e,de azért gondoltam ide írom.
A magna most tarta 310.felyezeténél (a 4.évadnak a 192.felyezet körül lett vége)
és most nagyon úgy néz ki, hogy a vége felé közeledik(aztán,hogy mi lesz azt még senki sem tudja). Nagyon meg lepődtem a mikor a 307.felyezet végén(emlékeim szerint legalábbis) kiírták, hogy a végső felvonás elkezdődött, mert azt gondoltam , hogy még elég sokáig húzzák.Szóval ezek alapján gondolom azt,hogy be fogják fejezni egy olyan bő 50.felyezetem belül.
Ezért valószínű olyan 7-8 évados lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!