Inuyasha rajongók pár kérdés?
Hány részig szinkronosak a részek ? Pl a 130.részig már nem jutottunk el?
Hányadik rész mikor Rin felfedezi az alvó Shesomarut egy fa alatt?
Írjatok nekem légyszi olyan részeket amiben Shesomaru és Inuyasha összetűzésbe kerűl.
Milyen sorrendben vannak a mozifilmek ?
1. Ja, kb olyan 120 ig van szinkron
2.ki tudja ezt fejből? Keress rá
3. Passz
4. Be vannak számozva, de nem különösen számít, semmi befolyásuk nincs a fő történetre
113-ig szinkronos, utána feliratos.
Nem tudom pontosan... talán 35.
Pl Final act, 15. rész (Jogos örökös) pont tegnap néztem. Én most itt tartok a sorozatban, januárban kezdtem el nézni, még sosem láttam végig.
Nincs különösebb sorrend. Mindegyik önálló történet, nincs köztük összefüggés. Így gyakorlatilag mindegy milyen sorrendben nézed. Én követtem az 1,2,3,4 számozást. Én nagyjából a feliratos részek elején (120-130.) tartottam, mikor megnéztem őket. Kicsit meguntam az olvasgatást és legalább ezek szinkronosak. Elég zavaró, hogy az elején az angol feliratra van rányomva a magyar is. Nehezen olvasható. Néha olyan gyorsan el is kapják a feliratot, hogy lehetelenség elolvasni. Sokszor meg kell állítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!