Yuri! On ice: ki kicsoda a való életben?
Szóval nem rég megnéztem, és nagyon tetszett.
Viszont nem értem, a valóéletben ki kicsoda.
Yuri Yuzuru Hanyu? Vele videókat is találtam, de csak Javier Fernandezzel.
Nem szürke hajú, de ezt betudtam annak hogy animeben biztos kellett a látványosság miatt.
Aztán találtam John Cameron Mitchellről videót, és ő meg hasonlít is rá és az anime VS. real life videókban őt rakják Victor helyére.
Lehet hogy bonyolultan fogalmaztam, a fő kérdés az lenne, a való életben ki kicsoda Yuri és Victor?
Köszi
Komolyan? Azta. Ez most váratlanul ért :D
Biztos? Olyan kár lenne érte
Váratlanul ért, hogy egy kitalált történetben kitaláltak a szereplők? Hol olvastad, hogy életrajzi a sztori, mert arra a cikkre én is kíváncsi lennék.
Egyébként csak annyiban van kapcsolata az animének a valósággal, hogy a jégkoris előadásokat valódi koreográfiák alapján animálták.
Sok oldalt megnéztem, külföldit is, nem tudom, melyikben olvastam.
Oké, a váratlanul túlzás volt, úgy értettem, hogy az egész sorozatot abban a tudatban néztem hogy ez igaz történet alapján van 🤣
Jól van na, mint mondtam eddig még sosem néztem animét.
De a válaszokat azért köszi!
Igazából nem. Mindenkit mintázták valamiről. Van is egy youtube-videó róla. Pl Yuri(o) egy lányról van mintázva
Ezt a videót nézetek meg igaz angol de benne van minden (Èrdekeseg victor valóban élt az 1900-as években csak asszem hokizot nem tudom úgy google képeket kerestem róla és feldobta) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!