Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi lehetett ennek az animének...

Mi lehetett ennek az animének a cime?

Figyelt kérdés

Még irtó kicsi voltam mikor véletlenül láttam egy jelenetét az animaxon ezért abbol az egy jelenetböl is csak foszlányok vannak meg.

A szitu az volt hogy egy lány meg egy fiú egy sötét barlang szerű helyen vannak és egy sáska lény levágja a csávó fejét ami a lány ölébe hullik, aztán a lány felébred mert csak álom volt, talán azután megjelent valami rizs ültetvény is de ez már tényleg nem tuti mert anyám örjöngve kapcsolta ki a tévét.

életem egyik legnagyobb traumáját okozta az az anime és nagyon szeretném megtudni mi volt a cime, ugyhogy nagyon szépen kérek minden animést hogy ha van bármi ötlete a dologrol ossza meg velem.

Előre is köszi.

2020. febr. 28. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nekem nem ismerős pedig elég nagy anime-s vagyok. Esetleg a többi anime-snek annyi segítséget még kérhetek hogy megmondod kb mikor volt ez? mármint melyik évbe láttad? Mert az "irtó kicsi" elég tág fogalom úgy hogy azt se tudjuk most mennyi vagy. 1 évszám is sokat segíthet hogy melyik évbe láttad. Hátha könnyebben megismeri valaki.
2020. febr. 28. 22:40
 2/10 A kérdező kommentje:
körülbelül 2009 ben akkor voltam 5 éves
2020. febr. 28. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Inuyasa?

Hogy nézet ki a lány csávó, milyen korban játszódott, mit viseltek, minden részlet számít...

2020. febr. 28. 23:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem az inuyasha volt, kicsit komorabb volt a stilusa. de sajnos tényleg nem nagyon emlékszem többre.

[link]

Ezen a linken szerintem valaki pont arra kiváncsi amire én, de az első képröl nem találtam semmi infot csak annyit hogy nem az inuyashabol van.

ha valakinek esetleg ismerős az lehet meg tudja válaszolni a kérdésem.

2020. febr. 29. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első sáskás kép a: Nurarihyon no Mago anime-ből van.

A 2. kép pedig: A Shocker on Shock Street-ből van habár nem tudom lehet-e anime-nek nevezni. Illetve hogy ez a 2 közül van-e amit keresel.

2020. febr. 29. 00:58
 6/10 A kérdező kommentje:

én is probáltam képkeresővel de nem helyesen adja ki a képeket.

A 2. kép az inuyashaból van:

[link]

2020. febr. 29. 01:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Blood+ (a szörnyek miatt elképzelhető, hogy volt benne ilyen)

Android Kikaider (ebben volt egy hasonló sáskás jelenet)

2020. márc. 1. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy a Humanoid Kikaider lesz az.
2020. márc. 2. 10:48
 9/10 October15 ***** válasza:
100%

Animax... hmm már nem nagyon emlékszek, hogy mi ment az animaxon abból ami az A+-on anno de nem sok olyan darab volt amibe ez belefért volna.

Sáska az egy gramm nem volt benne de hát 11 éve volt szóval... simán lehet, hogy az emlék nem stimmel úgyhogy: Blue Gender? Az asszem talán az animaxon is ment és bőven kinézem belőle, hogy bárki anyja kiég rajta. :D

2020. márc. 4. 22:16
 10/10 Historia93 válasza:
100%
Blue Gender lesz az szerintem 😊
2021. jún. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!