Nanához hasonló animét tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Ezt az egy animét láttam, bele néztem más animékbe is de azok nem fogtak meg, mint ez az anime. Nagyon imádom ezt az animét, ezerszer láttam már. Második évad nem várható a közeljövőben?2020. febr. 28. 11:34
1/4 D-Mano válasza:
Én is ezer éve keresek hasonlót. Eddig nem találtam.
Szerintem megmarad igazán egyedi alkotásnak. Ha jól tudom, a mangaka egészségi állapota miatt nem tudta folytatni a mangát, ami azért így is tovább megy, mint az anime.
Amik nekem valamilyen módon hasonlítottak hozzá (inkább érzésben, mint történetben, szóval látszólag nem hasonlóak):
Skip beat
Méz és lóhere (Hachimitsu to clover)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
2/4 anonim válasza:
Yazawa Ai 10 év után visszatért, konkrétat még nem nyilatkozott, másik műbe fogott, csak sejtelmesen nyilatkozott, hogy majd nemsokára elképzelhető, hogy lesz folytatás. Én nem lepődnék meg, ha nem folytatná, hiszen amikor megbetegedett, agyon hajszolta magát a Nanával, és biztos az sem segít rajta, hogy minden rajongó hisztérikusan követeli rajta a folytatást. Én is nagyon várom a kövi mangát, de az egészsége az első.
3/4 anonim válasza:
Carole & tuesday
Fuuka
A legméjebb benyomást nekem ez adta: Fukumenkei Noise
Ezek jutottak az eszembe. Ha írtad volna mi is fogott meg benne, talán más is az eszembe jutott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!