Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy ember menyi idő múlva...

Egy ember menyi idő múlva unja meg az anime nézést?

Figyelt kérdés

2020. febr. 5. 06:46
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Egy ember mennyi idő után unja meg a film nézést? Egy ember mennyi idő után unja meg a sorozat nézést?
2020. febr. 5. 06:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ma divat nézni, szóval amíg divat addig nézed.
2020. febr. 5. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Egy ember mennyi idő múlva unja meg a zenehallgatást? Egy ember mennyi idő múlva unja meg a könyvolvasást? Egy ember mennyi idő múlva unja meg a szexelést?

Megannyi kérdés s mily kevés válasz...

2020. febr. 5. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Hehe, jogosak az ellenvetések. :'D

A második válaszba annyiban belekötnék, hogy szerintem a legtöbb ember nem a divat miatt nézi. Én például még nem röhögtem annyit élőszereplős sorozatokon, mint az animéken. Egyszerűen a japán (néha már beteges) humornak nem tudok ellenállni. Persze szoktam filmeket, meg élőszereplős sorozatokat is nézni, de nincs az az isten, hogy én valaha leszokjak az animézésről. Ezt nem lehet megunni. Persze lesz olyan, hogy kevesebbet nézek, mert időm nem lesz, vagy csak kevesebb jó darab jön ki, de olyan, hogy meguntam, a-a. Még 70 évesen sem. Aki szerint meg hülyeség vagy gyerekes, azt elküldöm a 3,14csába, akkor is, ha rokon vagy barát. :D

2020. febr. 6. 05:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy az anime úgy műfaj, mint a film elég nehéz megunni. alálok olyat ami éppen a hangulatomhoz illik.
2020. febr. 6. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha belenéznék minden újonnan megjelenő sorozatba, akkor valószínűleg már búcsút intettem volna a keleti meséknek. Az is sokat segít, hogy kerülöm a többi rajongót és nem vagyok tagja fórumoknak vagy blogoknak. Ha nem így tennék, talán 2-3 év után meguntam volna, Kb. annyi ideig tartott megnézni a legszínvonalasabb darabokat. Ma már csak a bevált alkotók és stúdiók által fémjelzett sorozatokba és filmekbe szoktam belenézni, amik általában be is szoktak válni. Akinek van magánélete, de elmerül a fandomok mocsarában, annak hamar az agyára tud menni szerintem, viszont mértékkel akármeddig élvezhető. Csakúgy, mint az élőszereplős társai.
2020. febr. 7. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Pl én felváltva nézek animéket és sorozatokat. Van hogy több hónapig nem is nézek animét, mert nem találtam semmit, vagy épp egy sok évados sorit nézek. De van olyan is, mikor mangát olvasok. Ezt nem lehet megunni, mert annyi műfajú anime van, és olyan változatosak, hogy mindog találok valamit.
2020. febr. 9. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg előbb hal meg, minthogy valaki megunja, ha szereti.
2020. febr. 10. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeretem, de egy pár hónapja nem igen néztem animet. A legtöbb embernél hullámzik, ahogy észrevettem. Volt amikor ledaráltam 20 részt egy nap, de pl: a Demon Slayerrel nem nagyon haladok... Olyan novemberben néztem utoljára, olyan 3. résznél tarthatok. (Azóta se néztem más animet)

Szóval az ember rátud unni, csak nem örökre.

2020. febr. 13. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Hullámzó. 18 éve nézek animéket, volt amikor évekig heti szinten, volt amikor egy évig feléjük sem szagoltam. Hangulattól, élethelyzettől függ. Illetve, hogy mennyire vagyok épp elkeseredve azon, hogy mekkora szarokat gyártanak mostanában.
2020. febr. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!