BL / Yaoi animéket keresek!?
Habàr azt mondom; BL vagy Yaoit keresek, azért még szeretném ha lenne különlegessége.
Megfogalmazva: Tartson sokàig: Vagy részenként (de jô sokàig akkor), vagy pedig mint ideig. (màrmint hogy azért nem is 1 ôràs kell, hanem olyan 20-40 perces :3) Vagy lehetne olyan mint a Junjou Romantica... min. 20 perces, és sok része is van, meg évadja is. Meg ott van a Love Stage is. Igaz hogy nem 12, de legalàbb 10 részes, és nem csak 6 perces :3 (ezt csak azért mondtam, mert ott volt a papa datte shimai is, ami 8 részes volt, de csak 6 perces.). szôval megköszönném ha tudnàtok îrni ilyeneket. (Csak megjegyzem: a Dakaichi -t is làttam màr :P) Elõre is köszi!
Inkább Shounen ai témában vannak animék.
Given
Hitorijime My Hero (Egyik kedvenc ^^)
Loveless (Bár nekem nagyon nem jött be)
Super Lovers (Ha még nem láttad, ez egy muszáj)
Spirit Pact
Yuri on Ice
Most jön egy-két érdekesnek ígérkező film:
Is it Yes, No, or Somewhere in Between?
The Stranger by the Beach
Plusz gondolom a Sekai Ichi Hatsukoi már megvolt neked, ha már a Junjou-t láttad. De annak is jön majd egy záró része \(~°o°~)/
Szia!
2-es válaszoló vagyok :)
Ez csak most jutott az eszembe:
Gravitation
Ezt láttad már?
Sajnos nincs sok ilyen anime, pedig nagyon jók :(
Love Stage
(Ha meg majd nagyon kifogytál az animékből, van pl amit most olvasok webtoon-t: Sweet Man--> mangago-n fenn van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!