Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » BL / Yaoi animéket keresek!?

BL / Yaoi animéket keresek!?

Figyelt kérdés

Habàr azt mondom; BL vagy Yaoit keresek, azért még szeretném ha lenne különlegessége.

Megfogalmazva: Tartson sokàig: Vagy részenként (de jô sokàig akkor), vagy pedig mint ideig. (màrmint hogy azért nem is 1 ôràs kell, hanem olyan 20-40 perces :3) Vagy lehetne olyan mint a Junjou Romantica... min. 20 perces, és sok része is van, meg évadja is. Meg ott van a Love Stage is. Igaz hogy nem 12, de legalàbb 10 részes, és nem csak 6 perces :3 (ezt csak azért mondtam, mert ott volt a papa datte shimai is, ami 8 részes volt, de csak 6 perces.). szôval megköszönném ha tudnàtok îrni ilyeneket. (Csak megjegyzem: a Dakaichi -t is làttam màr :P) Elõre is köszi!

2020. jan. 19. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen.
2020. jan. 19. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább Shounen ai témában vannak animék.

Given

Hitorijime My Hero (Egyik kedvenc ^^)

Loveless (Bár nekem nagyon nem jött be)

Super Lovers (Ha még nem láttad, ez egy muszáj)

Spirit Pact

Yuri on Ice

Most jön egy-két érdekesnek ígérkező film:

Is it Yes, No, or Somewhere in Between?

The Stranger by the Beach

Plusz gondolom a Sekai Ichi Hatsukoi már megvolt neked, ha már a Junjou-t láttad. De annak is jön majd egy záró része \(~°o°~)/

2020. jan. 19. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. A Filmeken kîvül asszem mindet làttam màr. :3
2020. jan. 19. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2-es válaszoló vagyok :)

Ez csak most jutott az eszembe:

Gravitation

Ezt láttad már?

Sajnos nincs sok ilyen anime, pedig nagyon jók :(

2020. jan. 20. 10:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ha jôl emlékszem. :( szerintem mindent làttam màr az Anime-planet -en, ami nem csak 2 részes/movie. Bocsi... v(°\/o)V| Asszem a népszerüek közül mindet kipipàlhatom, mivel ugyebàr ismertek. (persze csak azokat néztem meg amik nem moviek, ahogy mmàr emlîtettem :P)
2020. jan. 20. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Love Stage

(Ha meg majd nagyon kifogytál az animékből, van pl amit most olvasok webtoon-t: Sweet Man--> mangago-n fenn van)

2020. jan. 24. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
bocsi, most láttam, a Love Stage-t is láttad ><
2020. jan. 24. 19:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj. az a baj hogy mindent làttam, ami sok részes, és fent van az anime-planet -en, BL kateg. -ban.
2020. jan. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!