Tudnátok nekem anime-t ajánlani?
Szóval, amilyen anime-t keresek:
romantikus akció, vagy ez a kettő külön. De a lényeg:
a főszereplő, vagy az egyik szereplő menő pasi legyen, olyan Yusuke Urameshi, vagy Usui Takumi fajta. Szóval ne kis cuki karakterek legyenek mind, és történjen is valami ami ébren tart.
Jó verekedés, harc, akármilyen mágia is lehet benne, az is jó pont, ha összejönnek a szereplők, de nem a nyálzásról szól az egész. Jó poénokat sem vetem meg.
Pl nézem most a Kaze no Stigma-t, tetszik, de nem köt le. Sok anime-vel vagyok így, szóval nem feltétlenül fogom mindet megnézni, de nagyon szívesen olvasom amiket írtok.
Ilyesmiket láttam, ehhez hasonlók érdekelnek:
Ruroni Kenshin
Inuyasha
Kamisama Hajimemashita
Samurai Champloo
Kaze no Stigma
Highschool of the dead
SAO
Btoom!
stb. (sokat láttam már)
Ha valaki veszi a fáradtságot és beírja, miért is tetszett neki, azt megköszönöm. Plusz pont, ha az anime hosszú :D
Előre is köszönöm!
#1- a kérdező látta az SAO-t:D
JoJo's Bizarre Adventure- Egyedi grafika, karakterek, akció, néha egy kis romantika is van benne, de ebből elég kevés, és nagyon vicces helyenként.
Dororo- Komoly hangvételű anime, de egy percig sem unalmas, gyönyörű történet.
Kimetsu no Yaiba- Gyönyörű animáció, jó harcok, jó karakterek, vicces is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!