Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés

A történet egy iskolába játszódik ahol van két csoport és mindkettőbben csak fiúk vannak és egymás ellen szoktak táncpárbajozni.

Tudom nem sok de ha valaki tudja mi lehet ez vagy ismer olyat ami ilyen akkor írjon.

Előre is köszönöm

2019. dec. 14. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ilyesmik ezek, tánc, éneklés stb., annyira nem ismerem őket valamelyik csak az:

Uta no☆Prince-sama

Tsukiuta

B-Project

The Idolmaster Side M

I-Chu

Idolish

Kitsune no Koe

Actors: Songs Connection

2019. dec. 15. 11:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Kösz a választ de nem ezekre gondoltam. Az utolsón kívül mindet ismerem és egyébkén az nem simán ,, Idolish" hanem ,, Idolish 7" és az ,,I-chu" az egy játék de azért kösz.

Ha valaki tudja hogy mi lehet amire gondoltam akkor írjon

2019. dec. 15. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékszem a címére, de hátha az segít másnak kitalálni. Szünetben az egyik srác a többieket győzködte, hogy alkossanak csapatot, és hívják ki a bajnokot. De amikor nekiálltak jött valaki aki lefújta a párbajt, mert nem volt szabályos a kihívás.

Erre gondolsz???

2019. dec. 15. 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen valami ilyesmi
2019. dec. 21. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Haaaa!! Azt hiszem rájöttem. legalábbis remélem :)

Ensemble stars! :)

Majd azért írd meg, hogy erre gondoltál-e :D

2019. dec. 24. 00:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Igeeeeen ez az!!! Köszönöm!
2020. jan. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!