Ilyen anime létezik?
Figyelt kérdés
Olyant keresek amiben a kardforgatás a fő dolog, a főszereplőnek egy legendás mestere volt de ezt senki se tudja mert titkolja, itt jön még a képbe az hogy vannak olyan kardforgatok akik valamiféle mágiát vagy egyéb dolgot raknak bele a kardjukba és azt leszögezném nem mágikus kard meg ilyenre gondolok, hanem hogy a haragjukat, dühüket, boldogságot vagy egyéb érzelmet vagy mágiát raknak bele, ezek nagyon ritkák és ezek közé tartozik a főhös is,lényegében ilyen fajta animéket keresek és még egy fontos,ezt csak kitaláltam,nem animebol vettem se semmiböl,nem tudom létezik e fajta anime ezért is kérem a segitségeteket.2019. nov. 21. 20:46
1/2 Krúdy Gyula válasza:
Bleach?...
Spoilereket nem írnék deeee van átfedés azzal amit írtál.
2/2 anonim válasza:
Douluo Dalu
Kínai cgi sorozat. A főszereplő srácnak a mesterét lenézik, mert nem olyan erős, viszont zseniális tudással és elméletekkel rendelkezik, csak senki nem figyel rá. Meglátja a lehetőséget a srácban, és a srác is benne, és megígéri, hogy bebizonyítja az elméleteit, és sikerül is neki. Így a végén mindketten eget rengető hírnévre tesznek szert. Itt nem kardok vannak, hanem harci lelkek, ami lehet akár fegyver is, de többnyire nem az. Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!