Senryuu Shoujo-hoz hasonló animék?
(Most ezt láttam és nagyon tetszet)...
Illetve jó bármilyen aminek köze van a sulis szerelemhez. Lehet comedy, fantasy vagy akár ecchi de az első szempont fontos lenne.
Ha valaki tud, irjon pls.
(Ja és nem belémkötni, hogy: "hülyegyerek! keress utána")
Én is láttam az animét, de ahhoz hasonlót nem nagyon tudok mondani.
Viszont ajánlani tudok néhány szerintem vicces, iskolai és romantikus animét amiket nagyon szeretek:
Kaichou wa Maid-sama
Lovely Complex
Campus Alice
Rascal does not dream of bunny girl senpai
Toradora!
Special A
Maidens of the Savage Season
Yamada and the 7 Witches
Kaguya Wants to be Confessed To: The Geniuses' War of Love and Brains
Kokoro Connect
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
The World God Only Knows
A SoL animéket szeretem, de a kimondott 1v1 ethernal love sztorikat annyira nem ismerem. Az ökörködős háremeseket viszont annál jobban, mert ott inkább a humorra koncentrálnak. :D
De! javaslom nézz fel az Anime Addicts-re. Hatalmas tudástár található ott leírással kész fordításokkal és egy egy anime ismertető alatt még hasonló műveket is ajánlanak. A fórumokon meg hozzánk hasonló csendes őrültekkel tudsz társalogni, eszmét cserélni. Van chat is. :D Ehhez a Senryuu Shoujo-hoz pl a Bakuman-t ajánlottak. (A története nekem tetszetős)
Ezek közül láttam:
Kaguya-t
Yamada-t
Special A-t
Toradora-t
Gakken shoujo-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!