Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animék vannak benne?...

Milyen animék vannak benne? [Bőv. Lent]

Figyelt kérdés

Hali! Tehát van egy videó és a leírásban elvileg csak a Lolis Lolly anime részletek vannak, de én észre vettem egyet ami ez: [link] (Most hirtelen nem jut az eszembe az anime neve de nem Lolis Lolly.)

Szóval aki "ért az animékhez" vagy legalábbis ismeri az felsorolná hogy micsoda melyik?

Jobban tetszene ha a videóban időre lenne írva/linkelve de jó lesz úgy is ha csak az anime nevét sorolod fel.

Köszi előre :D

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=beCTZGlZTIU

#anime #sorolás #lolis lolly #lolibomb
2019. okt. 25. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Amit kiemeltél, az az Acchi Kocchi

Amiket még felismertem:

Fate/kaleid liner Prisma Illya

Toaru széria

Black Bullet

Toradora

No Game No Life

Lucky Star

Boku wa Tomodachi ga Sukunai

Overlord

Love Live! (Ebben nem vagyok biztos, mert nem láttam, de Nicónak tűnő karakter van benne)

Gakusen Toshi Asterisk

Gosick

Hibike Euphonium

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

K-On!

Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu

New Game

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!

Mivel volt, hogy egy pár másodperc alatt többet is bevágott, nem tudok időt írni, illetve többször is visszatérnek az animék.

Még közel ennyi volt benne, de azokat nem ismertem fel/nem jutott eszembe a neve.

(Amúgy csodálom, hogy Monogatari Series nem volt benne, Shinobunak voltak jó jelenetei, na mindegy)

2019. okt. 25. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz hogy időt szántál rá :) Pacsi
2019. okt. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!