Mi a kedvenc yaoi animétek?
Nekem a Hitorijime my Hero illetve a Junjou Romantica jött be leginkább, mindkettő történet szépen haladt és megérte kivárni a végét. A Sekaiichi hatsukoi sem volt rossz, de már a végefelé idegesített az egyik szereplő viselkedése és hogy nem képes elfogadni azt, hogy szereti a másikat.(Onodera volt ha jól emlékszem xD)
Nem is tudom màr mikor jelent meg, de a Dakaretai anime (rövidítés) sem volt rossz, bár szerintem nem maradt meg annyira a sztori.
A most futó Given című anime is nagyon jó eddig, rendesen meghatódtam rajta és reménykedem benne, hogy folytatják, mert imádom a Mafuyu x Uenoyama párost (persze a másikat is :)) Valamint a Gravitation-t is el kezdtem nézni nem olyan rég, mondhatni furák a szereplők, de meg lehet őket szokni. Bár érezhető ez a "kellesz, de mégsem" szituáció ami engem az elején zavart is egy kicsit aztán idővel beletörődtem. xD
Tudnám még sorolni miket szeretek és miért, de szerintem ennyi elég lesz, várom a ti kedvenceiteket. :D
Nekem nagy kedvencem a Koisuru Boukun és a Hey Class President (bár sajnos mind a kettő csak két részes:"()
A Dakaretai is nagyon aranyos volt, imádtam őket:3<3
Love stage
Dakaretai...
Given
Sukisho
De ezeket inkább csak szeretem meg nagyon jók de a kedvenc yaoim az egy manga a Ten Count 😍
Mangából tudom ajánlani:
Bj Alex
A Man Like You
If You Hate Me That Much
Nekem ezek nagy kedvenceim, ha gondolod nézz bele:D
Ha szereted a 18+-os sztorikat, a Bj Alex garantált fangörcs;)<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!