Olyan animét, vagy mangát keresek, amiben van gyülölet, vagy esetleg bosszú. Ajánlanátok ilyeneket?
91 Days - maffiás
Code Geass - mecha, bár nem azon van a hangsúly, illetve a bosszú-szál is lassan bontakozik ki
Mindkettőben durvább indok a bosszú tárgya, mint az, hogy becsapták/megalázták, de nem akarom lespoilerezni (bár a 91 Days esetében már az első részben kiderül)
Ilyen megalázós mondjuk a Masamune-kun no Revenge, de ez egy romantikus vígjáték.
Illetve a legtöbb ilyen "megszállós" anime (amiben valamilyen erősebb faj, nemzet, stb. megszállja a főhős otthonát/országát/a világot) szokott lenni egy bosszú-szál, vagy a bosszú az indok a cselekmény kibontakozásához (pl. Kiseijuu, Shingeki no Kyojin, Aldnoah.Zero), de ezekben nagyjából ennyi a szerepe a bosszúnak (a főhős kijelenti, hogy bosszút áll, megy a cselekmény, még háromszor kijelenti, hogy a bosszúért küzd, aztán egy idő után vagy elfelejtődik a dolog, vagy más okok, esetleg célok kerülnek előtérbe).
Ami abszolút egy bosszútörténet, az tényleg a 91 Days, amit először írtam.
Szia ami ilyen bosszúra épül és szerintem jó az alapsztorija, van benne akció és lehet kicsit erős érzelem a két főszereplőközött néha yaoinak tűnik de nem az.
A címe Owari No Seraph
A 91 Days nagyon silány mű. Felejtsd el szerintem.
Berserk, Vinland Saga, ezek a tutik. Utóbbi éppen most kap anime adaptációt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!