Az alábbiakhoz hasonló animék?
Amiben a főhős sokkal erősebb mindenkinél, nem veszít és egyre csak erősödik... Pl Nanatsu no Taizai
köszi!
(ne írjátok: fairy tail, one piece, naruto)
Hát kb az összes shounen. Bleach, Black Clover (azt hiszem ez a címe), Guilty Crown (?), ha a démonos dolog érdekel: Devil may cry, ao no exorcist, blood lad (ebben inkább vámpírok vannak), hataraku maou-sama, talán még a noragami (de ez inkább istenekről szól). Ami még érdekelhet: Kekkai Sensen, Sword art online, Charlotte, servamp, gin no guardian. Soul eater, Boku no hero academia, full metal alchemist/brotherhood.
Örülök, ha segíthettem!
Én is azt mondom, hogy a shounen animék nagy része ilyen, nem kell sokat keresgélj, de azért írok én is egy párat. Írok egy *-ot azok után, amit jobban ajánlok a többinél. Egyeseket kommentáltam, de a *-októl és kommentárjaimtól eltekintve mindegyik nézhető. Direkt nem írtam azokat, amiket az előttem levő írt. Azokat is mindenképp ajánlom, főleg az Ao no Exorcist-t.
Akame ga kill!*
Akatsuki no Yona, Arslan Senki (ezek hasonlóban utaznak)*
Black Bullat
Black Cat
Brave 10
Bungou Stray Dogs*
Chrno Crousade*
Dance in the Vampire Bund
Densetsu no Yuusha no Densetsu*
Gakusen Toshi Asterisk
Hakuouki*
Hidan no Aria
High School DxD
Mahou Sensei Negima és HQ Holder Mahou Sensei Negima
Kaze no Stigma
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan
Magi (mindkét évad)*
Nishi no Yoki Majo
Owari no Seraph (én szörnyűnek találtam, de vannak, akik szeretik)
Pandora Hearts*
Qualidea Code
Rakudai Kishi no Cavarly
RDG - Red Data Girl
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
Seikein Tsukai no World Break
Seirei Tsukai no Blade Dance
Servamp
Shakugan no Shana*
Shichisei no Subaru (ez rémunalmas, és gyakorlatilag ne jutunk el sehová...)
Sousei no Onmyouji (jól indul, de mintha a főhős stagnálna...)
Tenrou: Sirius the Jaeger*
Tokyo Ravens
Towa no Quon*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!