Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek nincs túlhypeolva...

Szerintetek nincs túlhypeolva a My hero academia című anime?

Figyelt kérdés

Leszögezném, NEM azért kérdezem mert nem tetszett a sorozat. Szerintem ötletes, és akciódús, a szereplők is jók, én is élveztem a sorozatot.

Viszont csak szerintem van egy kicsit túlhypeolva? Mármint az ilyen közvélemény kutatásokon ahol lehetett szavazni a kedvenc animédre,(nem tudom mennyien szavaztak, de elvileg nagyon sokan) a My hero academia lett a 2. és csak a Fullmetal Alchemist brotherhood "győzte le". A Crunyhyroll anime wards 2018 on meg nagyon sok díjat nyert. Még a legjobb főgonoszét is amit én nem igazán értek...Engem ezek nagyon megleptek, mármint, mint mondtam, jó anime, de hogy ennyire?

Érdekel a ti véleményetek is erről, légyszi ne offoljatok meg rohamozzanak le a fanok, ez csak az én véleményem, mint mondtam nekem IS tetszett.

2019. aug. 18. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az aktuálisan futó shounen mindig népszerű. Amikor a Bleach futott, nagyon népszerű volt (legalábbis eleinte). A Fairy Tail megint csak nagyon népszerű volt, főleg az első évadja(?) alatt. A Naruto szintén.

Ami a One Piece-t illeti, persze, az is népszerű, de az eleje már elég régi, a hossza pedig elriasztja az újoncokat és ez szerintem a következő néhány évben komoly leszálló ágba fogja tenni.

◙◙◙ A magam részéről, én nem futok bele sokszor fórumokon és egyéb helyeken online, sokkal kevésbé bosszantó a népszerűsége, mint az aktuális szezonális sláger cucc.

2019. aug. 18. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a BNHA-t, de abban igazad van, hogy talán kissé túl van hypolva jelenleg, de ahogy az előttem válaszoló is írta, ez nem meglepő, mert az éppen futó shonenek közül valószínűleg kiütéssel ez a legjobb (az én véleményem szerint, ami nyilván annyira nem mérvvadó, tekinte hogy nem nézek se Borutót, se Black Clovert).

Éppezért most, hogy ez is beindult, hamar jön a folytatás, igen, most ez a sláger. Egyszer ezt is túlszárnyalja valami, de addig élvezzük míg van, míg jó,, ha engem kérdezel. Ez az a hype, amit talán érdemes. (Nem úgy mint a Tg, vagy SnK. Mert noha azok se rosszak, nekem hamar csalódást okoztak-)

Eme roppant szubjektív válaszom remélem azért segített :) (annak ellenére, hogy semmi értelmeset nem tartalmazott lol- pedig próbálkoztam az entellektülitással)

2019. aug. 19. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Gondolom igazatok van, csak én még elég új animés vagyok, csak kb 1 éve kezdtem el rendszeresen nézni őket. Meg amik az én kedvenc animéim azok nem igazán népszerűek Magyarországon (mert nem igazán shounenek lol). Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 19. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!