Anime ahol állat a fsz?
Figyelt kérdés
az lenne a kérésem hogy tudnátok e nekem olyan animéket mondani,ahol a főszereplő,vagy egy fontosabb mellékszereplő állat? de olyan hogy rendesen állat alakja van,de két lábon jár és olyan emberi...sszval tud is beszélni.pl zootopia,vagy mint a Grimoire of zero animében Zsoldos.Sok barátomat megkérdeztem,de csak inuyashát mondtak,meg valamilyen farkasosat....de soha nem olyanra gondoltam .Nézzetek utána Zsoldosnak a Grimoire of zero animéből és talán igy lehet segitek,hogy milyen karakterre vágyom.2019. aug. 15. 20:22
1/6 anonim válasza:
The Cat Returns
The Boy and the Beast
Shirokuma Café
Juuni Kokuki - itt is akad egy szereplő
Kicsit:
Guin Saga - itt másról van szó
Kkészülőben:
Beastars - ez teljesen olyan, az egész világ
4/6 anonim válasza:
Fritz a macska
Fritz a Macska 9 élete
Simba a fehér oroszlán
5/6 Legitke válasza:
A Beastars animét ajánlom figyelmébe mindenkinek! :D Rettenetesen jó anime.
6/6 anonim válasza:
BNA:Brand New Animal
Bár ebben állatemberré tudnak változni de megéri megnézni nekem nagyon tetszett az első pár rész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!