Tudtok olyan ROMANTIKUS animéket mondani amiben a csaj őrült?
Szia csaj ilyen nem létezik
Csak pali
😂😂 A csajok gyengék s hisztisek
Én nem őrültnek nevezném akkor, szimplán csak erősebbnek, mint a férfi szereplő, mindenesetre így első körben ezt a kettőt ajánlanám, hogy ilyesmire gondoltál-e:
Kara no Kyoukai - nem viszik túlzásba a romantikát, de van benne, és a maga módján nagyon szép a bemutatott kapcsolat; illetve Mikiya alapvetően nem harcol, de azért mindent megtesz Shikiért
Fate/stay night - mivel visual novel az alapja, 3 különböző verziója van, melyek egy adott időintervallumot fednek le, alapvetően azzal a különbséggel (egyszerűen megfogalmazva), hogy a főszereplő srác másik lánnyal jön össze a végére: a sima Fate/stay night (alapvetően Saber sokkal erősebb, mint Shirou), Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Rin az elején jóval erősebb volt, mint Shirou, a végére talán Shirou lett erősebb), illetve a legfrissebb a Heaven's Feel, ez három mozifilm, a harmadikat még nem adták le, emiatt még én se láttam, de ha jól emlékszem az alapszituációra, akkor Sakura is erősebb lesz itt, mint Shirou. Ezekben se túl erős a romantikus szál, de abszolút jelen van.
Renai Boukun
Igazi yandere típus.
Nem őrült, meg nem harcolós, de a csaj a fiú 'felett' áll az elején
Fuuka - zenés, romantikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!