1/9 anonim válasza:
Nincs hír róla. Ezerszer jobb animék is vannak ennél, ha az animeipar nem veszett el, azok fognak folytatást kapni, nem ez.
2/9 anonim válasza:
Asszem azért nincs most több évad, mert beérték a mangát, és arra várnak/vártak. Egyenlőre nem jelentettek be folytatást, de ha van rá igény, és feldolgozandó anyag, akkor talán lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
#1-es ez az anime nagyon jó 🔥⛓
2019. aug. 10. 22:37
4/9 A kérdező kommentje:
#2-es értem
2019. aug. 10. 22:38
5/9 anonim válasza:
"ez az anime nagyon jó" Szerinted. Más szerint meg pocsék.
6/9 anonim válasza:
Juj, de lettem pontozva. Csak nem a lelkedbe tapostam mert azt írtam, nem szereti mindenki?
7/9 anonim válasza:
Ha a Borutot nezzük, akkor mar semmelyik animenek sem lehetetlen a 3. evad =)
8/9 A kérdező kommentje:
#1-es , nem én csak tudni akartam H mikor jön ki , nekem tetszik az anime , de mindenkinek más az ízlése...én most nem haragudtam meg . :)
2019. aug. 13. 09:14
9/9 anonim válasza:
A manga már nagyon régóta előrébb tart, a 2. évad vége mangában a 41. fejezet és jelenleg 83.-nál tart szóval az már bőven megvan. Elvileg azért nem folytatják mert nagyon alacsony bevétele volt az animének.Lehet hogy lesz folytatása de még nincs semmi hivatalos hír róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!