Na most mit lehet erre mondani? Nézz meg bármit, mindenre 9 vagy 10 pontot adtál, szóval nyilvánvalóan a legkisebb mértékben sem vagy kritikus vagy válogatós. Bármit ajánlunk, úgyis tetszeni fog.
2019. júl. 28. 19:02
3/11 A kérdező kommentje:
Ami nem tetszett az első vagy második rész után se azt a dropped listába tettem. Nem mindegyik tetszik de ami igen az szerintem megérdemli a jó minősítés. Az elsőnek meg köszönöm, majd megnézem :).
2019. júl. 29. 00:23
4/11 anonim válasza:
Annak, hogy néhányat droppolsz, semmi jelentősége, ha egyszer rahadás szar sorozatokra dobálod a 9-10 pontokat. Agyszerűen mikor megláttam, csak ültem tátott szájjal és próbáltam eldönteni, hogy ez most akkor komoly vagy valaki vicces kedvében van.
2019. júl. 29. 05:33
5/11 A kérdező kommentje:
Az hogy neked nem tetszik az nem érdekel. Én azt kérdeztem tudnátok e ajánlani animét, nem azt hogy mennyire vagyok szaréletű mert nem azt szeretem amit te. Ha nem tudsz a kérdésnek megfelelő választ adni nyugodtan befoghatod a pofád. Ezentúl hasznos válaszokat várok nem oltogatást.
2019. júl. 29. 21:10
6/11 anonim válasza:
Kaptál a kérdésnek megfelelő választ. Vakon menj neki bárminek, mert a listád ajánláshoz használhatatlan.
2019. júl. 29. 21:13
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ha nem tetszenek még mindig megírhattad volna fricskázás nélkül is hogy szerinted mi az ami nem egy "ráadás szar", csak hogy a te szavaiddal éljek. Itt a lehetőség hogy elmond te miket nézel,néztél. Mi az amit szeretsz, jó emlékeket idéz? Csak beküldöd kommentben és senki nem kezd el veszekedni a másikkal. Ilyen egyszerű.
2019. júl. 29. 21:19
8/11 anonim válasza:
Bár a pontozási szokásod nagyon nem jön be, azért ajánlok párat:
Dororo (2019)
Carol & Tuesday (2019)
Koe no Katachi
The Ancient Magus Bride
Akatsuki no Yona
Karigurashi no Arrietty
Wotaku ni Koi wa Muzukashii
Yuru Camp
Shokugeki no Souma
Durara!!
--------------------------------------
Kedvencek nálam (jó lenne, ha nem pár rész után dobnád, ettől függetlenül te döntesz):
Hunter x hunter (2011)
Banana Fish
Chihayafuru - ennek most ősszel jön a 3.évadja
A Place Further Than The Universe
Natsume Yuujinchou
Bakuman
Mononoke Hime
2019. júl. 29. 22:05
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mindegyiknek utánna nézek. Remélem nincs harag a kis vitánkért.
2019. júl. 29. 22:28
10/11 anonim válasza:
A shokugeki no soma-t én is ajánlom, plusz még:
Fairy tail
Bungou stray dogs
Death note
Kaleido star
Esetleg még a Your lie in April, Bakemonogatari meg a Kaichou wa Maid-sama!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!