Melyik lehet ez az anime?
Figyelt kérdés
Üdv!
Egy ideje keresek egy animét, de már nem találom azokat az zenés videókat, ahol láttam belőle jeleneteket, így nem tudom pontosan körülírni.
Amire emlékszem, hogy egy fura kalapos fazon ült a fotelben (azt hiszem vörös öltözetben) és hirtelen valaki egy pisztollyal átlövi a Tv-jét. Erre eléggé higgadtan reagál a kicsit őrültnek tűnő kalapos pali.
Nem szeretnék hülyeséget mondani, hiszen csak most csöppentem be az animék világába, de nekem egy híres sorozatnak tűnik, mivel több videóban is láttam már ezt a kalapos urat.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
2019. júl. 25. 11:15
2/3 anonim válasza:
Ez inkább a Hellsing Ultimare Abridged, mintsem az eredeti sorozat.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, a Hellsing lesz az.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2019. júl. 25. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!