Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi erről a véleményetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek? (gyerekvállalás, leszbikus kategória)

Figyelt kérdés

Szóval van ez a dolog, amikor két leszbikus nő közül az egyik petesejtjét termékenyítik meg, majd a másik hordja ki (béranyaság talán?nem tudom..). Elképzelhető, hogy ilyenkor a gyerek jobban kötődik ahhoz az anyához, aki kihordta? És fordítva, az elképzelhető, hogy az az anya kötődik jobban a gyerekhez, aki kihordta?

Esetleg tapasztalatok? Csak ez a fajta gyerekvállalás érdekelne most.

2019. júl. 14. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

“Elképzelhető, hogy ilyenkor a gyerek jobban kötődik ahhoz az anyához, aki kihordta? És fordítva, az elképzelhető, hogy az az anya kötődik jobban a gyerekhez, aki kihordta?”

Ez oda-vissza érvényes. Egyszerűen ösztönből is. Legalabbis az első néhány évben biztosan, amíg a gyerek szopik (mert gondolom aki kihordta, szoptatni is fogja), így egyértelműen tőle fog függeni elsősorban a gyerek, bármennyire is gondoskodik róla a másik fél is. Arról nem beszélve, hogy még az anyaméhben elkezdődik egy különleges kötelék anya és gyermeke között. (Tapasztalatom nincs, de erről beszéltek nekem és ezt olvastam.)

2019. júl. 15. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat off: Lehetséges ilyen módon gyereket vállalni ma? Magyarországon? Én is bevállalnám a leszbikus kapcsolatomba ilyen módon.. de azt hittem, erre nulla esély van.
2019. nov. 25. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Tehát van két nő, akik szeretnének gyereket.

Az egyikük petesejtjét megtermékenyítik. Miért nem hordhatná ki a saját méhében?

Hacsak nincs egészségügyi problémája, nem szükséges az embriót másik anyába ültetni.

Szerintem nem is lehet jogilag, csak megfelelő orvosi igazolásokkal.

Magyarországon bármely 18 évét betöltött nő szexuális irányultságtól függetlenül kérheti a mesterséges megtermékenyítést. Persze a TB egészséges embereknél nem fizeti, de több ilyen intézmény is van, ahol szabadon válogathatsz a donorok között.

2019. nov. 25. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
#3mas: mert ő nem akar szülni
2019. nov. 25. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés.
2019. nov. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!