Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha tetszenél egy roma lánynak?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 13:40
1/14 anonim válasza:
Miért, te tudtad meg hogy tetszel egy roma lánynak? Vagy te vagy a roma lány és tetszik egy magyar lány?
2/14 A kérdező kommentje:
Az utóbbi:-)
2019. júl. 2. 13:45
3/14 anonim válasza:
Semmit, ugyanolyan emberek. Ha ápolt, igényes, megvan a kémia és be is jön akkor mindegy nekem a színe:D
6/14 anonim válasza:
Látom pontozásban előbújtak a rasszisták. Miért olvasnak akkor ilyen posztot?
7/14 anonim válasza:
Ha szimpatikus volna,örülnék neki:)
8/14 anonim válasza:
Az a személyétől függ.Most önmagában az,hogy roma, nem oszt,nem szoroz
10/14 anonim válasza:
Nem tartom magam rasszistának, de alapjáraton nem jönnék össze roma lánnyal.
Tudom nem mindegyik roma származású ember egyforma, vannak kivételek stb, de én félek is tőlük valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!