Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti belemennétek ebbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Randizgatom egy nővel, akivel komolyabb kapcsolatot is el tudok képzelni. Őszintén elmondta, hogy sokáig szerelmes volt egy nőbe,aki nem viszonozta az érzéseit. Most már elvileg lezárta magában,elengedte azt a szerelmet, nyitott egy újra, DE. Mivel barátok maradtak, és az a nő, akibe szerelmes volt, nagyon durva szakításon vam túl(a pasija rengetegszer megcsalta,nyilvánosan lealázta, alattomos módon a legérzékenyebb pontjain támadta,tényleg csúnyán elbánt vele), ezért rengeteg időt tölt vele, állandó lelkitámaszt nyújt neki, gyakorlati ügyek intézésében is segít neki.És ezt a pátyolgatást akkor is folytatni fogja ha összejövünk...Lhet túlkomplikálom, de nekem valahogy úgy tűnik mintha még egyáltalán nem lenne túl azon a nőn és nem áll készen egy új kapcsolatra. Sokan azt mondják,hogy mert nem volt mozgatórugó,amivel túltehette volna magát rajta, az ilyen esetekben mindig az új kapcsolat a gyógymód. De félek,hogy még mindig a másik nőt szereti és nem fog fejlődni a kapcsolatunk.És pár hónap múlva engem is pátyolgatni kell majd😞🤕
2019. jún. 26. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Kéne tudni, mennyire volt szerelmes?

2 hónap alatt elmúlt szerelmes volt?

Vagy éveket kattogott?

Plátói volt, vagy közel voltak bármihez?

Infot, úgy tudok segíteni.

2019. jún. 26. 22:03
 2/10 A kérdező kommentje:
7 évig volt belé szerelmes állítása szerint. Közel álltak mint sima barátnők, de a szerelmi közeledést határozottan elutasította a nő. Ennek ellenére barátok maradtak. Olyan mély beleérzéssel mesél arról hogy mi mondent művelt a nővel az expasija, mintha ő is elsznvedte volna ugyanazt. Ahogy pedig a kérdésben vázoltam nagyon a szívügyének érzi a lelkisegély nyújtást,nonstop rendelkezésre állást.
2019. jún. 26. 22:09
 3/10 OneGirlOne ***** válasza:
Ohh,igaza van az előzőnek.Tobb reszelet kellene. Én drukkolok🤞🏼
2019. jún. 26. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Szóval 7 év epekedés?

HÁt figyelj, én csak így kívülről tudok belepofázni. Ez nem rólad szól, hogy te mennyire vagy jó, mivel bele már régen bele volt zúgva, amikor téged valószínűleg megismert.

Elég valószínű, hogy epekedik utána, de ha a 3. csaj nem akar semmit, akkor úgyse lesz semmi. De szerintem ha belemenne a barátnőd "crusha" bármibe, szerintem jó esély van rá, hogy elhagyna.

De érted, te sem adtál meg minden infót, láthatom én is rosszul, de ez számomra annyira egyértelmű helyzet...

Más lenne egy 2 hónapos románc, mint egy 7 éves kötődés, epekedés.

2019. jún. 26. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen, engem 1,5 hónapja ismer.

Az a nő nem akar semmit,nem volt köztük soha semmi. Mpst amúgy is magába van roskadva a volt pasija miatt.

Szóval nekem valahogy ellentmondásos, mert azt állitja hogy túl van rajta, mégis ragaszkodik hozzá és ahhoz hogy időt töltsenek együtt. Vagyis szerintem akarná elfelejteni, és azt hiszi megy is,de valójában nem megy neki,csak még nem vette észre. Lehet persze éppen az is hogy tényleg jót tenne neki egy új kapcsolat...De én attól félek, hogy abszolút nem fogok neki semmit jelenteni,és mivel csak egy pótlék leszek nem fog foglalkpzni az érzéseimmel,simán örök 2.helyre tesz, lekoptat ha a másik nőnek van rá "szüksége"...értitek miről beszélek?

2019. jún. 26. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ilyen jellegű kapcsolatot szeretnél, mint amit elmondtál, hát, nem tudom, ő e a legjobb jelölt.

De te gondold át , mert mondom, csak beleugatok, semmi sem garantálja, hogy igazam van.

2019. jún. 26. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Tiszta sor,hogy nincs túl azon a nőn,én a helyedben most elbúcsúznék tőle.Mindig a kedves barátnő árnyékában lennél.Most képzeld el,hogy kettőtöknek programja van,de a volt szimpátiának segítségre van szüksége valamiben,mit gondolsz,melyikőtöket választaná?
2019. jún. 27. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsit hasonló szituáción mentem át én is.. csak én már együtt voltam a barátnőmmel amikor felbukkant a régi nagy szerelme (aki faképnél hagyta miközben ő nagyon szerelmes volt belé, nem történt előzőleg köztük semmi) hogy tartani szeretné vele a kapcsolatot. Elmondta, nem is volt vele problémám mert azt mondta túl van rajta, már velem van, engem szeret stb. Aztán onnantól mégis csak második voltam, hiàba velem volt együtt.. közös pdogramon is képes volt miatta ott hagyni.. szakìtás lett a vége. :/
2019. jún. 27. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Hű most a saját történetem olvasom csak én az a nő helyzetében vagyok akit leirtál. Remélem nem rolam van szó, de én is szerelmes voltam 7 évig egy nőbe csak éppen egyoldalú volt a dolog nem plátoi volt.. közeli viszonyban voltunk, magamból kiindulva 1 éve próbálom elfelejteni, és sikerül is hol jobban hol kevésbé de barátként mindig jelen lesz az én életemben. Emellett egy kapcsolat belefer hisz tudom, hogy sosem kellenék neki mint nő. Szóval a másik oldalt ebből a nézőpontból képviselem.
2019. jún. 28. 16:12
 10/10 AnonymusCQ ***** válasza:

Én a másik oldalról nézve mondom ezt. Elég hosszú ideje szerelmes vagyok egy csajba bár őt a legkevésvé sem érdeklem és bár jóban vagyunk, mégis inkább csak játszik velem. Próbáltam elfelejteni ezért próbálkoztam mással is. Azonban mindig úgy adódik, hogy rögtön kapok az alkalmon, mikor újra közelebb kerülhetek hozzá.

Viszont ez nincs mindig így. Az igazat megvalva én nem is akarom igazán elfelejteni őt, viszont ha a nő akit leírtál tényleg el akarja felejteni a másikat vagy már túl lépett rajta, akkor szerintem az úgy is van. Mindenesetre bízz meg benne és hagyd, hogy sodorjon az ár.

2019. jún. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!