Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged a barátnőm csóknál többet?
Figyelt kérdés
Én tiszteletben tartom,mert nekem az a legfontosabb,hogy neki legyen jó.Lassan már egy éve vagyunk együtt,de még csóknál nem igazán volt több,szexuális kielégítésre gondolok.Nem bízik bennem talán?Én nagyon el se várom tőle igazából,de biztos nagyon jól esne neki,értitek..Nem értem :/ Tudom én ,hogy kozosen kell ezt vele megbeszélni,de ő azzal jön ,hogy neki még korán van ehhez,stb stb.Én 18/L ő pedig 20/L2019. jún. 17. 20:09
1/11 anonim válasza:
Lehet hogy csak szégyenlős, vagy tapasztalatlan és fél, hogy nem fog tetszeni neked ahogy kinéz ruha nélkül, vagy attól is parázhat hogy valamit elront.. amúgy szerintem szépen lassan vezesd rá a dologra, és ha úgy sem engedi akkor tényleg várjatok még vele.:)
2/11 anonim válasza:
Elég kitartó vagy.
Bar férfi vagyok, én reg dobtam volna (úgy a 2. hét után)
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom,de nekem ő nem erre kell,nekem ő jelenti a családot,ő a másik felem
2019. jún. 17. 20:56
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ezen is gondolkodtam már
2019. jún. 17. 21:57
6/11 anonim válasza:
A legnagyobb gond, hogy 1 év után is hiányzik az őszinte kommunikáció a kapcsolatotokból. 20 évesen ez 1 év után már nem korai... Vagy aszexuális vagy valami trauma érte és nem beszél róla. Le kell ültetni, hogy legyen szíves elmondani mi van.
7/11 anonim válasza:
De most akkor te hagyod magad neki, csak ő nem neked? vagyis legalább egyoldalú szex az van vagy az sem?
Nem tudtam kivenni a kérdésedből.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerinted nem beszeltem vele errol?Nagyon sokat,minden nap felhozom témába.
Nem,nem fekudtunk meg le,mert o nem akarja,de azt mar mondta tegnap,hogy ő “csinálná” nekem,de én neki most még ne,hat en ezt nem ertem xd
2019. jún. 18. 07:43
9/11 anonim válasza:
Na ez egy kicsit morbid ötlet. De biztos, hogy a barátnőd nő?
10/11 anonim válasza:
Az is lehet, hogy aktív és ezért nem szeretné, hogy kielégitsd. Lehet az lenne a jó, ha egy kicsit hanyagolnád, hogy miért nem akarja. Biztos neki sem jó érzés, hogy ilyen téren nem tud boldoggá tenni, és azért mondta, hogy "csinálná" neked. Lehet, hogy semmi trauma nem érte, és egyszerűen csak ő maga sem tudja még, hogy miért nem szeretne többet. De ha látja, hogy élvezed, ahogy hozzád ér, lehet, hogy ő is akarni fogja. Csak nyugi, csomó időtök lesz még, hogy kiélvezzétek egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!