Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznéd magad pár mondatban?
Leszbikus kérdés, igen.
Lehet külsőre, belsőre és, hogy milyen lányokkal volt dolgod/milyen lányok vonzanak.
Hogy erősítsük vagy épp gyengítsük a sztereotípiákat.
Kort is írhattok.
külső: átlagos magasság, átlagos testalkat, vállig érő szőkés haj, barna szem, szolid smink, általában szűkített farmert hordok pólóval és tornacipőt vagy szandált/csizmát, összességében nem vagyok kirívóan nőies, de egyáltalán nem vagyok tomboy, és egyértelműen látszik, hogy lány vagyok :D
belső: érdeklődő, érzelmes, introvertált, figyelmes
milyen lányok vonzanak: művelt, kedves, extrovertált
Külső: Alacsony vagyok, homokóra alakom van, vékony vagyok. Félhosszú barna hajam van, zöld szemem. Három tetoválásom van, egy a karomon, egy a combomon és egy a mellkasomon. Van három PC-m mindkét fülembe és egy orr piercingem. Nem tudom milyen stílusnak nevezzem az öltözködésemet, egy kicsit vintage, egy kicsit romantikus, kicsit "irodista" vagy "titkárnős". Szeretem a blézereket, a ceruzaszoknyát, a blúzokat, a magassarkút, a harisnyát, a farmert, a selyemruhákat, a pöttyös/csíkos mintákat, a csipkéket....
Inkább ezüst mint arany párti vagyok ha ékszerekről van szó. Sminkelem magam, de nagyon kis mértékben. Alapozó sosincs rajtam, maximum korrektor, ha nagyon karikás lenne a szemem. Szépek az ajkaim, és jól állnak nekem az erőteljes színek, úgyhogy általában a vörös és a rózsaszín árnyalatait viselem rúzsként. Ha nem a szám van kikenve, akkor viszont csak a szemem. Sose a kettő együtt. Szeretem a cicás tusvonalat, a füstös szemeket és tulajdonképpen minden sötét színű szemfestéket. Szempillaspirált se használok és a szemöldökömet se rajzolgatom. Csak néha kiszedetem, úgy havonta 1x.
Annak ellenére, hogy fodrász vagyok, általában kiengedve hordom a hajam. Néha hajsütővel begöndörítem, egy kicsit hullámosítom, de ennyi.
Belső: Határozott és céltudatos vagyok, úgy gondolom egészséges mértékű az önbizalmam. Elismerem ha hibázok, ha valamiben nem vagyok jó, de látom az értékeimet is. Optimista vagyok, illetve olyan realista aki pontosan annak lát mindent ami, de a rossz dolgokat kiszűri és csak a jóra próbál koncentrálni. Empatikus vagyok, minden helyzetet úgy elemzek, hogy átgondolom én mit tennék, hogyan reagálnék az adott helyzetben. Intelligens vagyok, de nem használom ki rendesen, lusta vagyok tanulni. Sokat beszélek és könnyen barátkozok. Nehezen lehet a lelkembe gázolni, de ha sikerül, haragtartó vagyok. Ez egy optimista embertől nem megszokott, és nem is nagyon vannak haragosaim szerencsére. Fodrász vagyok, emellett állatmenhelyen önkénteskedek, szeretek bulizni a barátaimmal, cirkuszba, moziba járni. Néha állatkertbe, vidámparkba, fesztiválokra.
A magas, fekete hajú, karakán nők tetszenek, de általánosságban elmondható, hogy alacsony nőkkel jártam eddig, és volt köztük visszahúzódó, csendes típus is. Míg az ideálom inkább olyan akire fel lehet nézni, addig a valóságban inkább én szeretek védelmezni.
24/N
Barna vállig érő hajam van, "nőies vagyok",gyakran hordok olyan tipik vintage holmikat,de csak olyan visszafogottabb darabokat, szolid sminket hordok.
Művelt vagyok (vagy inkább csak próbalok művelődni) 163 cm magas vagyok és vékony.
A nőies leányzók jönnek be (többnyire),lehetőleg legyen vékony, és művelt. legyen életvidám, ha szereti az idegennyelveket az "pluszpont"
18/L
Ironikus és szarkasztikus személyiségem van. Külsőre teljesen átlagos vagyok (számomra), azon kívül, hogy fiúsnak tartanak és minden 2. embernek az első megmozdulásból leesik, hogy a saját nememet szeretem. Már nem tagadom, míg tagadtam a személyiségem torzulásához vezetett (frusztráció, ingerlékenység). Fiúkkal és lányokkal is elvagyok, megdönteném azt, hogy ferfigyűlölőek a leszbikusok. Sok
fiú barátom van, olyan is, akinek a vállán sírni szoktam. Sosem kezdeményezek. Attól, hogy vagány meg bátor csaj vagyok, véletlenül sem akarok beégni, hogy az illetőnek pasija legyen. Szóval azzal a sztereotípiával sem tudok egyesülni, hogy minden lányra azt hiszem, hogy velem szemez, mert nyilván nem. Leginkább elvegyülök, nem is akarok kitűnni. Mocskos egy fantáziám van, néha rosszabb vagyok egy fiúnál, mikor társaságban iszogatva beszélgetünk. Úgy gondolom lélek lesz szerelmes lélekbe, nem test a testbe. Nem azt mondom, hogy teljesen mindegy milyen a másik lány... Tetszett már vékony is, husis is, magas is, alacsony is, rövid hajú is, hosszú hajú is. Nincs ideálom, mert ha szeretem, azt szeretem, aki. Ha én elképzelem valamilyennek, akkor az már nem ő. Szóval vannak ilyen sorból kilógóak, mint én. Vagy a sor van rossz helyen.
19/L
Érdekes a kérdés, így én is bedobom a nevem a kalapba.
Szélesvállú , medve vagyok 168 cm-el.Az öltözködési stílusom igen egyedi,sok vicces feliratos felsőm van. Barátságos,optimista, őszinte, kedves és talán a humoros szavakkal jellemezném magam. Sokszor félreérthetően beszélek, sajna ezt sokan nem tolerálják.... sokak szerint ezen rossz szokásom tesz gyerekessé. Sajna eddig nem sok pozitív élményem volt párkapcsolat terén , ez van :D majd legközelebb. Ami fontos szerintem egy lányban, hogy kedves legyen , őszinte , megtudjam vele beszélni, ha valami bánt és szeressen, úgy ahogy vagyok. Tehát klisék segítségével leírva: Legyen szép a lelke, a személyisége.
Illetve csak, hogy nehogy álszentséggel gyanusítsatok ;), ami külsőleg megfog egy lányban az a szeme és a mosolya.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!