Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év szex nélkül?
Jelenlegi párom aszexuális, nagyon szeretem. Senkivel nem értettük meg egymást ennyire még soha. Nem baj, hogy aszex.. csak neha mikor csokolozunk, atolel, hozzaerek a combjahoz vagy o a karomhoz.. annyira mennék tovább. De ugye nem lehet, tudom hogy ez csupán szex.. nem kellene ennyire fontosnak lenni. Viszont buntudatom van amiert kivanom 😔
Sos? Mit csinaljak ilyenkor? Ti mit tennetek?
Tudom, hogy ez érzelmileg nem ilyen egyszerű, de az a helyzet, hogy én így képtelen lennék bevállalni egy párkapcsolatot. Ezt nem is tudnám annak nevezni teljesen, legalábbis az alapján, hogy nekem milyen igényeim vannak egy párkapcsolatban. Egyébként meg dehogyisnem fontos a szex, szerintem az egyik legalapvetőbb dolog. Nyilván, ha neked ez így rendben lenne, akkor azt mondanám, hogy maradjatok együtt, azonban egyértelműen érzékelhető, hogy te szenvedsz ebben az állapotban, és ez hosszútávon valószínűsíthetően nem lesz tartható.
Ha a helyedben lennék, akármennyire fájó lenne, de szakítanék, és egy ideig távolságot kérnék, hogy túl tudjak lépni, aztán pedig amikor ez megtörtént, esetleg találtál valaki mást, akivel hasonló igényeitek vannak, utána egy baráti viszony létrejöhet.
Melyik a fontosabb, hogy vele legyél párban, vagy hogy megélhesd a saját ilyenjellegű vágyaidat is?
Lehet, hogy akkor ezt csak más tudná neked megadni.
Én asszem, hogy talán ti ketten együtt nem illetek össze.
Szerintem is lehetnétek simán csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!