Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van 2 szimpla barátnő között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 szimpla barátnő között nyakra adott puszi? Nem véletlen "oda sikerült", hanem direktben oda adott. Fontoos lenne tudni.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 15:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Számomra ez fura amúgy.Ha én valakibe örülten szerelmes vagyok,akkor nem csinálok mással ilyen intim dolgot. :'D
2019. ápr. 29. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ha neked nem közömbös a barátnőd, akkor adj te is a nyakára egy puszit. Próbáld hosszan, ha bejön neki akkor elindul a keze, vagy hajlik egy csók felé valószínű. Ha bejön akkor élvezzétek. Szerencsés vagy.

28 l

2019. ápr. 30. 12:50
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Velem fordult egyszer elő ilyen, még tavasszal. Na nem az, hogy nyakamra kaptam puszit, hanem hogy egy szimpla barátnőmtől váratlanul.

Ő teljesen józan volt, én talán egy sört fogyasztottam. Nekem barátnőm van már régóta, ő pedig amennyire én tudom teljesen heteró (elég közel állunk, szóval ez 99.9%-ban biztos). Készült hazamenni, én kikísértem, megölelt majd ölelés közben megpuszilta a nyakam, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Nyilván én meglepődtem, de ő tényleg úgy viselkedett, mintha mi se történt volna.

Mit szeretnél még tudni? :)

22ll

2019. ápr. 30. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
hát nyak az tényleg picit furcsa. Én is megpuszilom a barátnőimet, de általában az arcukat vagy a fejüket. Nekem már a vállra puszi sem annyira olyan hogy minekkinek, a nyak meg főleg...
2019. ápr. 30. 19:31
 15/24 A kérdező kommentje:
#13:De gondolom utána nem tagadta le,amikor szóba került meg nem talált ki kamu indokokat...
2019. máj. 3. 16:40
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

#13 vagyok.

Őszinte legyek nem hoztam fel, mert nem érdekelt különösebben miután láttam, hogy megszokott módon viselkedik (nem jött zavarba, nem kerülte a tekintetem ilyesmi).

Viszont a reakcióidból én azt gondolom, hogy te nem mások válaszára vagy kíváncsi, hanem a saját gondolataidat akarod visszahallani, bátorítást vársz. Feltételezem a kérdésedben taglalt szituációban vagy. Amennyiben ilyen erősen hiszed, hogy nem fordulhat elő az ilyesmi szimpla barátság mellett, akkor kérdezz rá az illetőnél vagy kezdeményezz. Kifejezett bajod nem lesz azon kívül, hogy lezárhatsz egy pár napos kattogást.

2019. máj. 4. 23:22
 17/24 A kérdező kommentje:
Megtörtént.Letagadta,hogy egyáltalán megtörtént.Kamu indokokkal jött,amivel próbálta magyarázni.😂😅
2019. máj. 5. 00:18
 18/24 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem el,hogy ez baráti gesztus,mert egyszerűen egyetlen heteró barátnőm sem csinálta ezt sosem,de még az sem,akiről tudtam,hogy biszex.Erre jön ez a nő,és ilyet csinál.Meg fogdosta a seggem is párszor emellett a nyakpuszis dolog mellett. :'D
2019. máj. 5. 00:39
 19/24 A kérdező kommentje:
Ahogy a 85%-os is írja,barátok között az arcra puszi a normális,max fejre adott puszi,ha olyan a szitu,de ennyi...
2019. máj. 5. 00:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,ha vannak még,akik velem értenek egyet,és pontoznak is!😂 LOL
2019. máj. 5. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!