Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 szimpla barátnő között nyakra adott puszi? Nem véletlen "oda sikerült", hanem direktben oda adott. Fontoos lenne tudni.
Szerintem ha neked nem közömbös a barátnőd, akkor adj te is a nyakára egy puszit. Próbáld hosszan, ha bejön neki akkor elindul a keze, vagy hajlik egy csók felé valószínű. Ha bejön akkor élvezzétek. Szerencsés vagy.
28 l
Velem fordult egyszer elő ilyen, még tavasszal. Na nem az, hogy nyakamra kaptam puszit, hanem hogy egy szimpla barátnőmtől váratlanul.
Ő teljesen józan volt, én talán egy sört fogyasztottam. Nekem barátnőm van már régóta, ő pedig amennyire én tudom teljesen heteró (elég közel állunk, szóval ez 99.9%-ban biztos). Készült hazamenni, én kikísértem, megölelt majd ölelés közben megpuszilta a nyakam, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Nyilván én meglepődtem, de ő tényleg úgy viselkedett, mintha mi se történt volna.
Mit szeretnél még tudni? :)
22ll
#13 vagyok.
Őszinte legyek nem hoztam fel, mert nem érdekelt különösebben miután láttam, hogy megszokott módon viselkedik (nem jött zavarba, nem kerülte a tekintetem ilyesmi).
Viszont a reakcióidból én azt gondolom, hogy te nem mások válaszára vagy kíváncsi, hanem a saját gondolataidat akarod visszahallani, bátorítást vársz. Feltételezem a kérdésedben taglalt szituációban vagy. Amennyiben ilyen erősen hiszed, hogy nem fordulhat elő az ilyesmi szimpla barátság mellett, akkor kérdezz rá az illetőnél vagy kezdeményezz. Kifejezett bajod nem lesz azon kívül, hogy lezárhatsz egy pár napos kattogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!