Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szép ez a lány? (Kép)
Nekem az ilyen típusúak nem jönnek be,nem mondom,hogy csúnya,de nekem is inkább fiús kicsit.
Jobban szeretem nagyon nőies nőket pl:
Nicole Scherzinger(akit linkeltek is :D ),Jennifer Lopez,Gal Gadot,Penelopé Cruz stb
lol, már vágom legalább miért pattintanak le annyian XD de asszem jobb is nekem úgy, ha ezt nem látjátok szépnek...
amúgy szép a mosolya, barátságos és szép arányos, formás arca van :) teste se rossz ezek alapján, vékony, de elrejti a ruha alá, amitől plusz vonzó, mert majd akkor látszik csak igazán, ha levetkőztetem, nem rakja ki magát mindenkienk :) bár karja alapján necces, lehet husi is meg izmosabb is :D mindenesetre tényleg képek alapján aranyos :)
Nem az esetem de szép lány :)
Mellesleg aki csúnyának tartja kicsit fura.. kíváncsi vagyok milyen barátnője van a 48%-osnak 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!