Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet használni punciösszedörzsöléskor, mit lehet a puncik közé rakni, hogy izgatóbb legyen?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 18:05
1/13 anonim válasza:
Mondjuk vibrátort, de akkor az már nem punci összedörzsölés.
2/13 anonim válasza:
Én hetero férfi vagyok szóval nekem nem szabad válaszolni igaz?Egy ilyen kétvégű műpéniszt amit ketten eltüntettek.Ilyen videóra nagyot spricceltem mikor még 17voltam.
3/13 anonim válasza:
Van olyan snake vibrátor,az belemegy mind a kettőtök puncijába és úgy dörzsölitek a csiklótokat.
4/13 anonim válasza:
Mi csak összedörzsöltük minden nélkül, mi úgyis élvezzük.
5/13 anonim válasza:
A leszbikusossal semmi bajom, de ha a saját nemetekhez vonzódtok de mégsem elég izgi nektek egy csajjal és kell egy pénisz szerü valami, hogy elélvezztek...nem sánrmtít ez valahol? Ez olyan mintha aztmondanám, hogy nem vonzódok a nőkhöz, de közben guminőket dugnék
6/13 anonim válasza:
6. Szerintem azért nem sántít, mert nem egy pasit kíván. Csak a puncija egy pluaz érzetet.
7/13 anonim válasza:
6# tudod van egy huvelyunk amibe illik vmi hengerszerű,de egy percig se álltasd magad,mert attól hogy vki használ olyat mint egy farok attól még rátok férfiakra semmi szüksegünk továbbra se
Tudod tejért sem tartok egy egesz tehenet
8/13 anonim válasza:
Összedörzsölés esetén a legideálisabb, ha levegő sincs a két punci között..
9/13 anonim válasza:
Nen egy pénisz szerű valami kell, egy vibrátornak semmi köze a péniszhez. Az igazira és a hozzá tartozó férfira semmi szükségünk.
De az esetek 95 százalékában nem használunk ilyet.
10/13 anonim válasza:
Ma 19:18
Tehát szükségetek van egy henger alaku izére-hívjuk fsznak- de egy ilyenért nem tartotok egéssz férfit, ezt értem, de azt még mindig nem, hogy hol van ebben a leszbiség?
Én is ha csak dugni akarnék szerenznék egy csajt egy éjszakára, hogy "ne tartsak egy egéssz tehenet a tejért" , de ettől még nem lennék meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!