Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik nő ad a másik nyakára (hátulra) egy puszit csak úgy, akkor az elég egyértelmű jele a vonzalmának, igaz?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 13:41
11/12 A kérdező kommentje:
#10:Én is azt hittem,hogy megadta a jeleket,ezért tudattam vele,hogy már nem csak barátként tekintek rá,hanem belé is szerettem.Ezek után kb 1,5 héttel megszakított velem minden kapcsolatot.Holott előtte annyira mondta nem egyszer,hogy mi barátok vagyunk,meg szeret engem stb.Azért is kérdeztem meg ezt a nyakra puszis dolgot,mert számomra is egyértelmű volt,hogy ez nem egy baráti közeledés volt,és a vonzalmáról árulkodik irántam.Mégis így alakult...fura.
2019. ápr. 15. 12:40
12/12 A kérdező kommentje:
*az irántam érzett vonzalmáról árulkodik :D
2019. ápr. 15. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!