Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most akkor kedvel vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kedvel vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akibe teljesen beleestem. Szerintem észrevette. Néha szemétkedik velem de néha pedig tök kedves és aranyos. Folyamatosan néz, és amikor ránézek szinte mindig elkapja a fejét. Régebben voltak jelek amiről azt hittem hogy van valami, viszont szerintem azt bemagyarázom. (aggódott, csak úgy megérintett, ha ránéztem mosolygott stb.)

Viszont kétlem hogy tetszek neki, mert olyan vagyok mint egy krumpli 🙄🤷🏻‍♀️

Ő:19/l

Én:18/l

(éretségis szakon vagyunk ami 5 éves)

Nektek mi a véleményetek?

Hogy derítsem ki hogy most mi van?

2019. márc. 27. 07:46
 1/4 A kérdező kommentje:

Kifelejtettem:

Az osztályom nem tudja hogy a lányokra játszok.

2019. márc. 27. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd el magadhoz egy pizsi partira.
2019. márc. 27. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha két évvel fiatalabb lennél, még azt hinném, hogy te vagy az én drága kiszemeltem :D Ugyan ez a van nálunk, csak fordított a helyzet. Néha én is szemétkedek a lánnyal, de csak viccelésből, szóval biztosan nem akar vele megbántani, lehet hogy csak meg akar nevettetni. A nézés egy nagyon árulkodó jel, ha meg elkapja a fejét, akkor lehet hogy kicsit szégyellős vagy valami. Ha beszélgettek és néha akkor is elkapja a fejét, nem néz a szemedbe, akkor az is erősítheti a gyanút. Ha esetleg nem vagy még tisztába a szexualitásával, akkor ülj le vele szünetben, beszéljétek meg. De ne erőltesd rá, csak szépen, kedvesen. Ha ő is vonzódik a lányokhoz, akkor elmondhatod neki, hogy "Ohh képzeld én is. Csak elindult a gaydar és gondoltam megkérdezem." Minden amit leírtál azt jelentheti, hogy tetszel neki. Legalábbis szerintem :D Talán még nem tudja mit akar. Remélem azért segítettem :)
2019. márc. 27. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy szünetben cigizni megy..

És köszi a választ 😊sokat segítettél❤️

2019. márc. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!