Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudnám elcsábítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elcsábítani?

Figyelt kérdés
kétértelműen viselkedik velem: becézget, ölel, puszilgat, ugyanakkor teljesen heteronak vallja magát, megsimogatta az arcom, de nem engedte, hogy én is simogassam...
2019. márc. 17. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha kétértelmű jeleket ad, akkor három szitu van:

-rosszul vetted a jeleket, és csak rendes

-maga se tudja mit akar

-szórakozik veled mert élvezi hogy hatással van rád, és ezt élvezi nem a te társaságodat

Első eset:

Egyszerűen csak barátságos, ugyanúgy kezel mint a többi csajt. Nem szexuális intimitás létezik. Neked kell eldönteni hogy te szeretnéd-e ezt a barátságot annak ellenére, hogy te többet is akarnál ami ugye nem pálya.

Ha te ezzel rendben vagy akkor hajrá. Ha nem, akkor legyél őszinte és mondd meg neki, hogy ez így nem fog menni.

Kettes eset: Van kedved coming out előtti csajt pesztrálni? Bujkálni vele? Heterónak hazudni magatokat mert ő még nincs készen többre? Hajnal kettőkor végig hallgatni az identitásválságot? Ezek várhatóak. Ennek ellenére lehet ez egy jó kapcsolat, én pl. senkit nem rugdosok ki a szekrényből, mert tudom hogy az életét tehetem tönkre. Az más kérdés hogy neked se, neki se lesz igazán teljes élete így, de van akinek megéri ez...Olyan is van, hogy még nincs kész egy kapcsolatra, vagy igen, csak azt nem tudja eldönteni hogy te kellesz neki vagy valaki más.

Három: a jó édesanyjával szórakozzon. Sok nő próbálgatja a szárnyait így, de ez alapvetően genya dolog ha a másik félnek közben a szíve-lelke benne van. Tudod, mint a versben, kicsit flörtölget, röpteti és kikacagja. Ez egyfajta erőpróbálgatás, mi működik mi nem. Az a gáz, hogy a másik fél közben azt hiszi van esélye, reménykedik. Ilyen esetben minél tovább maradsz, annál jobban sérülsz érzelmileg.

Le kéne ülni ezzel a nővel és megvitatni mit akar. Nem morzézni, nem pszcihoanalizálni a viselkedését. Leülni beszélni. Ha elijed, akkor ez van, de legalább nem szenvedsz. Ha van kedve kísérletezni, akkor ha ezt te bevállalod akkor hajrá. Ha csak szórakozik, akkor tagadni fogja.

Meg kell beszélni.

2019. márc. 19. 10:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm a kedves, segítőszándékú és intelligens hozzászólásodat. El fogok gondolkodni a dolgokon. Köszi..
2019. márc. 19. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
egyébként az, hogy te nem simogathattad meg az arcát, az elég konkrét nem :D
2019. márc. 19. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
az is elég konkrét, hogy ő meg többször megsimogatta az enyém...
2019. márc. 21. 06:08
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Értjük kérdező, bele akarod látni, ami jó eséllyel nincsen. Heteró nők között egyáltalán nem ritka ilyen fokú intimitás, de értsd meg, az attól nem szexuális töltetű.

Ha meg ennyire zavar, egyszerűen kérdezz rá, hogy neked ez kétértelműen jön le, most mi van, mert ha valóban nem akar semmit, akkor ez rettentő zavaró, hisz nem érted, hogy mi van.

A 11-es tanácsát fogadd meg és leginkább ne csessz ki saját magaddal egy hülye heteró nő miatt.

2019. márc. 21. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos az hogy megsimogatta az arcod, még semmit nem jelent.

Példaként leírom az én szitumat.

Nekem is simogatta az arcom, állandóan ölelgetett hosszasan, mondta hogy szeret, viccből harapdálta a kezem, combom - milyen vicces... és 100%-osan hetero!!!!

Ennyit a jelekről.

2019. ápr. 12. 12:37
 17/18 A kérdező kommentje:
utolsó- vagy még maga előtt sem ismerte be
2019. ápr. 12. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Párja van, aki egy pasi... Ezért írtam hogy 100% hogy hetero.
2019. ápr. 12. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!